Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0203361 amg^"
  1. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti / autor Aleš Komár .  Brno :  Univerzita obrany,  2007 .  108 s.  
    Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin
  2. Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2004 .  102 s.  
    Jakost a zpracování ryb
  3. Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV,  2003 .  57 s.  
    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků
  4. Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / vypracoval kolektiv autorů Hrudka QES, Marie Jechová, Michal Voldřich .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  70 s.  
    Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003
  5. Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce : sborník vědeckých prací z mezinárodní konference studentů DSP Výživa a dietetika zvířat a workshopu Phare, RERA, Zelená laguna Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce : [České Budějovice] 29.5.-30.5.2003 .  V Českých Budějovicích :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2003 .  146 s.  
    Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce
  6. Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová .  V Praze :  Výzkumný ústav rostlinné výroby,  2003 .  88 s.  
    Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR
  7. Roztoči sýroví : studie monografická : práce ze Zoologického ústavu Českého vysokého učení technického v Praze = Étude sur les acariens = A study about the cheese mites / Ctibor Blattný. .  Praha :  Masarykova akademie práce,  1926. .  76 s.  
    Roztoči sýroví
  8. Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek .  Praha :  J. Otto,  1921 .  16 s.  
    Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny
  9. Víno : jeho chemický rozbor a posuzování / se zřetelem ku zákonu o potravinách pro praktickou potřebu sepsal Jaroslav Formánek .  V Praze :  Nákladem knihkupectví Fr. Řivnáče,  1900 .  iv, 95 s.  
    Víno
  10. Mléko a jeho vady : vhodný rádce při zacházení s mlékem v kravíně, sklepích a mlékárnách / dle nejnovějších výzkumů napsal O. K. Jonáš .  V Praze :  A. Reinwart,  1891 .  21 s.  
    Mléko a jeho vady

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.