Výsledky vyhledávání
- Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti / autor Aleš Komár . Brno : Univerzita obrany, 2007 . 108 s.
- Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 . 102 s.
- Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová . Praha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003 . 57 s.
- Komentované vydání ČSN ISO 15161:2003 : směrnice pro zavádění ISO 9001:2000 v potravinářském a nápojovém průmyslu / vypracoval kolektiv autorů Hrudka QES, Marie Jechová, Michal Voldřich . Praha : Český normalizační institut, 2003 . 70 s.
- Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce : sborník vědeckých prací z mezinárodní konference studentů DSP Výživa a dietetika zvířat a workshopu Phare, RERA, Zelená laguna Vliv výživy na kvalitu a obsah složek v mléce : [České Budějovice] 29.5.-30.5.2003 . V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 2003 . 146 s.
- Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová . V Praze : Výzkumný ústav rostlinné výroby, 2003 . 88 s.
- Roztoči sýroví : studie monografická : práce ze Zoologického ústavu Českého vysokého učení technického v Praze = Étude sur les acariens = A study about the cheese mites / Ctibor Blattný. . Praha : Masarykova akademie práce, 1926. . 76 s.
- Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek . Praha : J. Otto, 1921 . 16 s.
- Víno : jeho chemický rozbor a posuzování / se zřetelem ku zákonu o potravinách pro praktickou potřebu sepsal Jaroslav Formánek . V Praze : Nákladem knihkupectví Fr. Řivnáče, 1900 . iv, 95 s.
- Mléko a jeho vady : vhodný rádce při zacházení s mlékem v kravíně, sklepích a mlékárnách / dle nejnovějších výzkumů napsal O. K. Jonáš . V Praze : A. Reinwart, 1891 . 21 s.