Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 65  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0203361 xodb^"
  1. Výživná kniha o jídle / Karolína Fourová ; ilustrace Martina Mikytová ; fotografie Adriana Fialová a Karolína Fourová .  Praha :  Euromedia Group,  2022  319 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  2. Vyměň chemii za jídlo : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová .  Praha :  Alferia,  2020  245 stran   [1, z toho volných 1]
  3. Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2019  90 stran   [2, z toho volných 2]
  4. Falšování potravin / Helena Čížková .  Praha :  Verlag Dashöfer,  [2019]  ©2019  114 stran   [1, z toho volných 1]
  5. Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich / Miloš Kavka .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  25 stran   [1, z toho volných 1]
  6. Svět kávy / Lenka Brzoňová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, z toho volných 1]
  7. Tučná fakta o tucích, aneb, Máme se bát tuků? / Jiří Brát .  Praha :  Potravinářská komora České republiky,  2017  77 stran   [1, z toho volných 1]
  8. Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová .  Praha :  Dobrovský,  2017  258 stran   [1, z toho volných 1]
  9. Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, z toho volných 1]
  10. Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol. .  Olomouc :  Bioinstitut,  2017  55 stran   [1, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.