Výsledky vyhledávání
- Výživná kniha o jídle / Karolína Fourová ; ilustrace Martina Mikytová ; fotografie Adriana Fialová a Karolína Fourová . Praha : Euromedia Group, 2022 319 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Vyměň chemii za jídlo : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová . Praha : Alferia, 2020 245 stran [1, z toho volných 1]
- Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer . Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019 90 stran [2, z toho volných 2]
- Falšování potravin / Helena Čížková . Praha : Verlag Dashöfer, [2019] ©2019 114 stran [1, z toho volných 1]
- Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich / Miloš Kavka . Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017] ©2017 25 stran [1, z toho volných 1]
- Svět kávy / Lenka Brzoňová . Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017] ©2017 21 stran [1, z toho volných 1]
- Tučná fakta o tucích, aneb, Máme se bát tuků? / Jiří Brát . Praha : Potravinářská komora České republiky, 2017 77 stran [1, z toho volných 1]
- Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová . Praha : Dobrovský, 2017 258 stran [1, z toho volných 1]
- Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová . Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017] ©2017 21 stran [1, z toho volných 1]
- Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol. . Olomouc : Bioinstitut, 2017 55 stran [1, z toho volných 1]