Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 24  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0205222 xodb^"
  1. Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla / Andy Brunning ; překlad: Petr Somogyi .  Praha :  Grada Publishing,  2019  152 stran   [1, z toho volných 1]
    Proč pláčeme při krájení cibule?
  2. Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2019  90 stran   [2, z toho volných 2]
    Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin
  3. Chemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors .  Prague :  University of Chemistry and Technology, Prague,  [2017]  ©2017  118 stran   [1, z toho volných 1]
    Chemical Reactions in Foods VIII
  4. Vzorkování III : potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání / Richard Koplík, Šárka Poláková, Ivo Šrámek, Eva Šviráková a kol. .  Český Těšín :  2 Theta,  2016  291 stran   [1, z toho volných 1]
    Vzorkování III
  5. Assuring the Integrity of the Food Chain: Fighting Food Fraud : program & book of abstracts : April 6-7, 2016 Prague, Czech Republic / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Paul Brereton, editors .  Prague :  University of Chemistry and Technology,  [2016]  ©2016  201 stran   [1, z toho volných 1]
    Assuring the Integrity of the Food Chain: Fighting Food Fraud
  6. Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2016  122 stran   [1, z toho volných 0]
    Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin
  7. Víno : analýza, technologie, gastronomie / Vlastimil Fic a kolektiv autorů .  Český Těšín :  2 THETA,  2015  299 stran   [1, z toho volných 1]
    Víno
  8. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie / tým autorů Vlastimil Fic ... [et al.] .  Český Těšín :  2 Theta,  2014 .  126 s.   [1, z toho volných 1]
    Sborník aplikačních postupů
  9. Uplatněná certifikovaná metodika : stanovení volných a maskovaných forem mykotoxinů v cereáliích a komplexních biologických matricích s využitím ultra-účinné kapalinové chromatografie ve spojení s tandemovou vysokorozlišovací hmotnostně-spektrometrickou detekcí (U-HPLC-HRMS/MS) / Milena Zachariášová, Petra Slavíková, Jana Hajšlová .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2014 .  25 s.   [1, z toho volných 1]
    Uplatněná certifikovaná metodika
  10. Uplatněná certifikovaná metodika : metodika rychlého a komplexního vyšetření metabolomu mikrořas a jiných mikrobiálních - rostlinných matric / Milena Zachariášová, Vojtěch Hrbek, Jana Hajšlová .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2014 .  15 l.   [1, z toho volných 1]
    Uplatněná certifikovaná metodika

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.