Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0209696 xodb^"
  1. Standardní analytické metody a kritéria hodnocení fyzikálních, agrochemických, biologických a hygienických parametrů půd = Standard analytical methods and evaluation criteria of soil physical, agrochemical, biological, and hygienic parameters / Ľubica Pospíšilová, Vítězslav Vlček, Vítězslav Hybler, Magdalena Hábová, Jiří Jandák .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2016  122 stran   [1, z toho volných 1]
  2. Metody analýz forem hliníku v lesních půdách, půdním roztoku a kořenech dřevin : certifikovaná metodika / Vít Šrámek ... [et al.] .  Strnady :  Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti,  2011 .  33 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
  3. Změny obsahů prvků : změny obsahů prvků v porostech smrku, buku, jeřábu a břízy v průběhu roku / [řešitelský tým Vít Šrámek ... et al.] .  [Praha] :  Lesy České republiky,  c2009 .  109 s.   [1, z toho volných 1]
  4. Základní druhy průzkumů pro krajinné inženýrství, využití a ochranu krajiny / Zdeněk Vašků .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita,  2008 .  396 s.   [1, z toho volných 1]
  5. Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech / Jiřina Száková, Pavel Tlustoš, Dana Kolihová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2005 .  48 s.   [1, z toho volných 1]
  6. Vývoj metod pro stanovení forem ekotoxikologicky významných prvků v přírodních systémech = Development of the methods for determination of species of ecotoxikologically important elements in the environment : zkrácená verze Ph.D. Thesis / Veronika Smetková .  V Brně :  Vysoké učení technické, Fakulta chemická, Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí,  2004 .  28 s.   [1, z toho volných 1]
  7. Cvičení z půdoznalství / Jiří Jandák a kol. .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2003 .  92 s.   [1, z toho volných 1]


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.