Výsledky vyhledávání
- Lahodně s etiketou : 100+1 jednoduchých receptů a společenská nápověda / Eva Filipová ; fotografie a supervize: Dagmar Hájková . v Praze : v Ústí nad Labem : Exempla ; AOS Publishing, 2022 202 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- V restauraci, aneb, Příběhy z břicha moderny / Christoph Ribbat ; z německého originálu Im Restaurant - eine Geschichte aus dem Bauch der Moderne ... přeložila Daniela Petříčková . Praha : Prostor, 2016 283 stran [1, z toho volných 1]
- Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze, 2016 155 stran [1, z toho volných 1]
- Sváteční stůl na zámku a v paláci : stolování na šlechtických sídlech v 19. století / Vítězslav Štajnochr, katalog reálií Libuše Ruizová . [Praha] : Národní památkový ústav, Územní památková správa na Sychrově, c2013 . 155 s. [1, z toho volných 1]
- Všední stůl na zámku a v paláci : stolování na šlechtických sídlech v 19. století / Vítězslav Štajnorch, katalog reálií Libuše Ruizová . [Praha] : Národní památkový ústav, územní památková správa na Sychrově, c2013 . 164 s. [1, z toho volných 1]
- Úspěšný hostitel / Karel Pinka, Alice Pinková . Praha : HaM, 2012 . 106 s. [1, z toho volných 1]
- Banketní a cateringové služby / Pavla Burešová . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2010 . 146 s. [1, z toho volných 1]
- Gastronomické služby - servis / Pavla Burešová, Blanka Zimáková . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008 . 152 s. [1, z toho volných 1]
- Všechny čaje Číny / Kit Chow a Ione Krammerová ; [přeložil Michal Synek] . Praha : DharmaGaia, 1998 . 284 s. [1, z toho volných 1]
- Moderní obsluha / Jiří Černý, Antonín Srkala . Praha : IQ 147, 1997 308 stran [1, z toho volných 1]