Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0220375 xodb^"
  1. Výživa a hnojení polních plodin / Vedoucí autorského kolektivu: Václav Vaněk ; spoluautoři: Jiří Balík, Milan Pavlík, Daniela Pavlíková, Pavel Tlustoš .  Praha :  Profi Press,  2016  224 stran   [1, z toho volných 1]
    Výživa a hnojení polních plodin
  2. Agrochemie : (teoretická cvičení) / Jana Jaklová Dytrtová, Michal Jakl, Pavel Tlustoš .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2008 .  127 s.   [1, z toho volných 1]
    Agrochemie
  3. Člověk a zahrada : univerzita třetího věku : teze přednášek kurzu / [autoři Ludmila Augustinová ... et al. ; editoři Václav Vaněk, Jitka Voženílková, Pavel Tlustoš] .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2007 .  321 s.   [1, z toho volných 1]
    Člověk a zahrada
  4. Odpadní vody / Pavel Švehla, Pavel Tlustoš, Jiří Balík .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, katedra agrochemie a výživy rostlin,  2007 .  142 s.   [1, z toho volných 1]
    Odpadní vody
  5. Agrochemie / Pavel Tlustoš ... [et al.] .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra agrochemie a výživy rostlin,  2007 .  228 s.   [3, z toho volných 2]
    Agrochemie
  6. Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech / Jiřina Száková, Pavel Tlustoš, Dana Kolihová .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2005 .  48 s.   [1, z toho volných 1]
    Použití instrumentálních analytických technik pro stanovení rizikových prvků v zemědělských materiálech
  7. Pevné odpady (2005) / Jaroslav Váňa, Jiří Balík, Pavel Tlustoš .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2005 .  177 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Pevné odpady / Jaroslav Váňa, Jiří Balík, Pavel Tlustoš .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze, Katedra agrochemie a výživy rostlin,  2004 .  178 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.