Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0220513 xodb^"
  1. Inovativní pěstování angreštu a rybízu se zaměřením na produkci stolních plodů, technologii a nutriční benefity : metodika / Aleš Matějíček a kol. .  Holovousy :  Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o.,  2015  58 stran   [1, z toho volných 1]
    Inovativní pěstování angreštu a rybízu se zaměřením na produkci stolních plodů, technologii a nutriční benefity
  2. Technologie chemických látek a jejich použití / Juraj Kizlink .  V Brně :  Vutium,  2011 .  546 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie chemických látek a jejich použití
  3. Návody pro praktikum z koloristiky a kolorimetrie / Václav Prchal, Naděžda Fasurová .  Brno :  Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická,  2007 .  32 s.   [1, z toho volných 1]
    Návody pro praktikum z koloristiky a kolorimetrie
  4. Technologie chemických látek : chemický průmysl, koroze, konstrukční materiály, technické plyny, anorganické a organické produkty, dřevo, zpracování uhlí, ... / Juraj Kizlink .  Brno :  Vysoké učení technické v Brně,  2005 .  282 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie chemických látek
  5. Paralelní přenášení v současné diferenciální geometrii z hlediska aplikací : zkrácená verze habilitační práce = Paralel transport from the point of view of applications in the contemporary differential geometry / Jiří Tomáš .  Brno :  Vutium,  2005 .  49 s.   [1, z toho volných 1]
    Paralelní přenášení v současné diferenciální geometrii z hlediska aplikací
  6. Use of the fractal theory to study physical and chemical properties of materials = Užití teorie fraktálů při studiu fyzikálně chemických vlastností materiálů : a thesis of a talk for the professorial appointive procedure in the study field of material science / Oldřich Zmeškal .  Brno :  VUTIUM,  2005 .  45 s.   [1, z toho volných 1]
    Use of the fractal theory to study physical and chemical properties of materials


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.