Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0234342 amg^"
  1. Termination of underground coal mining and its impact on the environment / [Petr Martinec ... et al. ; translation Svatava Smilková, Aleš Uriča] .  Ostrava :  For Institute of Geonics, Academy of Sciences of the Czech Republic in Ostrava published by Anagram,  2006 .  128 s.  
    Termination of underground coal mining and its impact on the environment
  2. Vliv ukončení hlubinné těžby uhlí na životní prostředí / [Petr Martinec s kolektivem autorů] .  Ostrava :  Pro Ústav geoniky AV ČR v Ostravě vydalo nakl. Anagram,  2006 .  128 s.  
    Vliv ukončení hlubinné těžby uhlí na životní prostředí
  3. Netradiční metody využití ložisek : [3. mezinárodní konference] .  Ostrava :  Vysoká škola báňská - Technická univerzita,  2005 .  458 s.  
    Netradiční metody využití ložisek
  4. Teoretické řešení geotechnických a stavebních podmínek pro využití likvidovaných důlních děl ke skladování ropy a ropných produktů : monografie / Robert Kořínek, Karel Kubečka .  Ostrava :  Vysoká škola báňská - Technická univerzita,  2004 .  127 s.  
    Teoretické řešení geotechnických a stavebních podmínek pro využití likvidovaných důlních děl ke skladování ropy a ropných produktů
  5. Zahlazení hornické činnosti a rekultivace / Václav Kryl, Emil Fröhlich, Jan Sixta .  Ostrava :  Vysoká škola báňská - Technická univerzita, Fakulta hornicko-geologická,  2002 .  79 s.  
    Zahlazení hornické činnosti a rekultivace
  6. Rekultivační tvorba krajiny Severočeské hnědouhelné pánve / Stanislav Štýs .  Ústí nad Labem :  Dům techniky ČSVTS,  1980 .  62 s.  
    Rekultivační tvorba krajiny Severočeské hnědouhelné pánve
  7. Rekultivace a životní prostředí v SHR : Hnědé uhlí, mimořádné číslo 1980 / [redigoval a recenzoval Stanislav Štýs] .  Most :  Severočeské hnědouhelné doly,  1980 .  79 s.  
    Rekultivace a životní prostředí v SHR


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.