Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0240519 xodb^"
  1. Tuk - velké překvapení : proč máslo, maso a sýr patří ke zdravé stravě / Nina Teicholzová ; z anglického originálu The big fat surprise: Why butter, meat and cheese belong in a healthy diet ... přeložila Věra Kovářová .  V Brně :  Jota,  2016  493 stran   [2, z toho volných 2]
    Tuk - velké překvapení
  2. Cukr, sůl, tuk: jak si nás potravinoví obři připoutávají a vytvářejí závislosti / Michael Moss .  Bratislava :  Eugenika,  2015  263 stran   [1, z toho volných 1]
    Cukr, sůl, tuk
  3. Ekonomika podniků / Eva Rosochatecká a kolektiv .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta,  2014 .  210 s., [8] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Ekonomika podniků
  4. Ekonomika podniků / Eva Rosochatecká a kolektiv .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta,  2007 .  195, [10] s.   [1, z toho volných 1]
    Ekonomika podniků
  5. Marketing - inovace zemědělských a potravinářských výrobků, ochranné známky, schvalovací procesy dle podmínek EU, zásady propagace / Jiří Tvrdoň, Jan Jarolímek, Simona Kolková a kol. .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, Informační a poradenské centrum PEF,  2006 .  349 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.