Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0240671 xodb^"
  1. Vaříme z pěti surovin / Ulrike Skadow .  Praha :  Jan Vašut s.r.o.,  2023  62 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Vaříme z pěti surovin
  2. Jídlo roste u cesty : válečné rady německým hospodyňkám / text: Eliška Poloprudská .  Děčín :  Oblastní muzeum v Děčíně, p.o.,  2022  31 stran   [1, z toho volných 1]
    Jídlo roste u cesty
  3. Večeře v Paříži : 50 francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování / Elizeth Bard ; přeložila Yvetta Nováková .  Praha :  Motto,  2019  164 stran   [3, z toho volných 1]
    Večeře v Paříži
  4. Technologie v kostce / Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek .  Divec :  Radek Runštuk - R plus,  2019  141 stran , 2 nečíslované strany obrazových příloh   [1, z toho volných 1]
    Technologie v kostce
  5. Naše hustý kaše / Jana, David a Emílie Borozidisovi .  Praha :  Došel karamel,  2017  185 stran   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Naše hustý kaše
  6. Gastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler .  Brno :  Masarykova univerzita,  2015  198 stran   [1, z toho volných 1]
    Gastronomie a technologie přípravy pokrmů
  7. Osm chutí Asie / Shahaf Shabtay & SaSaZu .  Praha :  Smart Press,  2012 .  178 s.   [2, z toho volných 1]
    Osm chutí Asie
  8. Kuchařské suroviny : příručka o více než 1000 ingrediencích / Ingeborg Pilsová .  [Praha] :  Slovart,  2012 .  384 s.   [1, z toho volných 1]
    Kuchařské suroviny
  9. Vietnamská kuchyně / Jiří Kocourek .  Praha :  Muzeum hlavního města Prahy,  2010 .  38 s.   [1, z toho volných 1]
    Vietnamská kuchyně
  10. Ovoce a zelenina : [bible šéfkuchaře] .  Praha :  Svojtka & Co.,  2008 .  313 s.   [2, z toho volných 1]
    Ovoce a zelenina

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.