Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0252232 xodb^"
  1. Mikulovské kolejní kabinety pomocných věd historických III. : z poznatků, výzkumných projektů, perspektiv a "konfrontací" v pomocných vědách historických / Karel Maráz (ed.) .  Brno :  PhDr. Ivo Sperát,  2020  281 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  2. Mikulovské kolejní kabinety pomocných věd historických II. : sborník z mezinárodní konference Ztráty a nálezy v pomocných vědách historických konané 18. a 19. října 2017 v Mikulově / Karel Maráz (ed.) .  Brno :  Ivo Sperát,  2019  193 stran   [1, z toho volných 1]
  3. Město Pohořelice / autorský kolektiv: Pavel Borský, Dušan Cendelín, František Čapka, Vladimír Černý, Vladimír Fic, Vít Grulich, Petr Hlaváček, Dalibor Hodeček, Soňa Holečková, Jaroslav Klenovský, Darja Kocábová, Emil Kordiovský, Petr Koubek, Stanislav Lusk, Petr Macháček, Andrea Matějíčková, Karel Maráz, Vlastimil Němeček, Jiří Pajer, Antonín Přichystal, Marie Smejkalová, Bohumír Smutný, Josef Svoboda, Miroslav Svoboda, Kamila Svobodová, Jiří Synek, Ivona Šubíková, Josef Unger, Eva Večerková .  [Pohořelice] :  Město Pohořelice,  2018  469 stran   [1, z toho volných 1]
  4. Mikulovské kolejní kabinety pomocných věd historických I. : sborník z mezinárodní konference Z pomocných věd historických konané 6. listopadu 2013 v Mikulově / Karel Maráz (ed.) .  Brno :  Ivo Sperát,  2017  341 stran   [1, z toho volných 1]
  5. Sfragistika : studijní texty pro posluchače pomocných věd historických a archivnictví / Karel Maráz .  Brno :  Masarykova univerzita,  2014 .  268 s.   [1, z toho volných 1]
  6. Václav III : 1289-1306 : poslední Přemyslovec na českém trůně / Karel Maráz .  České Budějovice :  Veduta,  2007 .  160 s., viii s. barev. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
  7. Pečeti Jana Lucemburského / Karel Maráz .  Brno :  Masarykova univerzita,  2007 .  93 s.   [1, z toho volných 1]


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.