Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 26  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0294774 xodb^"
  1. Pěstování révy vinné : moderní vinohradnictví / Pavel Pavloušek .  Praha :  Grada Publishing,  2023  527 stran   [1, z toho volných 0]
    Pěstování révy vinné
  2. Kooperace s přírodou : v harmonii s příodními bytostmi / Eike Braunroth ; z německého originálu In Harmonie mit den Naturwesen in Garten, Feld und Flur ... přeložil Radomil Hradil .  Hranice :  Fabula,  2015  177 stran   [1, z toho volných 1]
    Kooperace s přírodou
  3. Alternativní plodiny / Jan Moudrý a kolektiv .  Praha :  Profi Press,  2011 .  142 s.   [1, z toho volných 1]
    Alternativní plodiny
  4. Pěstování révy vinné : moderní vinohradnictví / [Pavel Pavloušek ; fotografie Pavel Pavloušek a Patrik Burg] .  Praha :  Grada,  c2011 .  333 s.   [1, z toho volných 1]
    Pěstování révy vinné
  5. Luskoviny : pěstování a užití / Houba, Hochman, Hosnedl a kol. .  České Budějovice :  Kurent,  2009 .  133 s.   [1, z toho volných 1]
    Luskoviny
  6. Ozimá pšenice Sultan : odrůdová agrotechnika / [autoři Horčička P. ... et al.] .  České Budějovice :  Kurent,  2009 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    Ozimá pšenice Sultan
  7. Žito a tritikale : biologie, pěstování, kvalita a využití / Jiří Petr a kolektiv .  Praha :  Profi Press,  2008 .  192 s.   [1, z toho volných 1]
    Žito a tritikale
  8. Minimalizace zpracování půdy / Josef Hůla, Blanka Procházková a kolektiv .  Praha :  Profi press,  2008 .  248 s.   [1, z toho volných 1]
    Minimalizace zpracování půdy
  9. Obnova travních porostů regionální směsí : metodická příručka pro ochranu přírody a zemědělskou praxi / editoři Ivana Jongepierová, Hana Poková .  Veselí nad Moravou :  ZO ČSOP Bílé Karpaty,  c2006 .  102 s.   [1, z toho volných 1]
    Obnova travních porostů regionální směsí
  10. Ječmen - formy a užitkové směry v České republice / Josef Zimolka a kol. .  Praha :  Profi Press,  2006 .  200 s.   [1, z toho volných 1]
    Ječmen - formy a užitkové směry v České republice

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.