Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 12  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0298757 amg^"
  1. Základy konzervace potravin / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2005 .  119 s.  
    Základy konzervace potravin
  2. Skladování a konzervace zemědělských produktů / Jaroslav Červenka, Miroslav Samek .  Praha :  Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta, Katedra obchodu a financí,  2003 .  147 s.  
    Skladování a konzervace zemědělských produktů
  3. Recepty naší rodiny. 4, Zavařujeme, nakládáme, mrazíme, sušíme a udíme / fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek .  České Budějovice :  Dona,  2000 .  195 s., [8] s. obr. příl.  
    Recepty naší rodiny
  4. Konzervace a ukládání potravin v domácnosti / Karel Půhoný ; [il. a obálka Ondřej Švarc ; graf. úprava Miloš Kašpárek] .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1988 .  319 s.  
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
  5. Konzervace a ukládání potravin v domácnosti / Karel Půhoný ; il. a vazba Onřej Švarc .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1987 .  319 s.  
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
  6. Konzervace a ukládání potravin v domácnosti / Karel Půhoný .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1986 .  319 s.  
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
  7. Konzervace a ukládání potravin v domácnosti / Karel Půhoný .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1982 .  271 s.  
    Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
  8. Konzervování potravin v domácnostech / Jaroslav Balaštík ; Il. Ivan Urbánek .  Praha :  SZN,  1972 .  302, [8] s.  
    kniha
  9. Nahrungsmittel-Konservierung in Einsiede-Gläsern der Marken "Reform", "Ideal", "Premier" : eine Anleitung für die einfachste und billigste Frischerhaltung von Obst, Obstsäften, Fleisch, Gemüse, Pilzen u. a. für Monate und Jahre, sowie eine Anleitung zur Herstellung von Obstsäften, Speiseeis usw. [mit einem Anhange über einige Neuerungen auf dem Gebiete der Nahrungsmittel- u. Wohnungshygiene] / verfasst von J. Bareš u. K. Till ... .  Gewitsch :  [s.n.],  1941 .  234 s.  
    Nahrungsmittel-Konservierung in Einsiede-Gläsern der Marken "Reform", "Ideal", "Premier"
  10. Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin / na základě nejlepších pramenů a na základě vlastních zkušeností sestavila Vlasta M. Štěpánová .  V Praze :  Rudolf Storch,  [1903?]  171 stran  
    Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.