Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0334147 xodb^"
  1. Monitoring ohrožení zájmových lokalit invazními nepůvodními druhy : certifikovaná metodika / Kateřina Berchová Bímová, Jaroslav Červený, Martina Kadlecová, Miroslav Kopecký, Jiří Patoka, Emilie Pecharová, David Petrus, Ondřej Simon, Johana Vardarman, Martin Vojík .  Praha :  ČZU v Praze, GISAT, s.r.o.,  2019  174 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Monitoring ohrožení zájmových lokalit invazními nepůvodními druhy
  2. Hodnocení efektivity likvidace invazních druhů rostlin : certifikovaná metodika / Kateřina Berchová Bímová, Martina Kadlecová, Martin Vojík, Johana Vardarman .  [Praha] : [Kostelec nad Černými lesy] :  Česká zemědělská univerzita v Praze ; Lesnická práce, s.r.o.,  2019  38 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Hodnocení efektivity likvidace invazních druhů rostlin
  3. Stanovování množství zbytkové dendromasy na konkrétní pracoviště - těžební prvek v porostní skupině : certifikovaná metodika / Vladimír Štorek, Václav Štícha, Alois Skoupý, Petr Kondělka, Josef Mikulenčák .  Vsetín : v Praze :  Foresta SF, a.s. ; Česká zemědělská univerzita, Fakulta lesnická a dřevařská,  2017  52 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Stanovování množství zbytkové dendromasy na konkrétní pracoviště - těžební prvek v porostní skupině
  4. Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí / Karel Krofta a kol. .  [Žatec] : V Praze :  Chmelařský institut s.r.o. ; Česká zemědělská univerzita, Technická fakulta, katedra zemědělských strojů,  [2017]  ©2017  24 stran   [1, z toho volných 1]
    Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí
  5. Metodika hodnocení biodiverzity hmyzu v travních a jetelových porostech / Jan Frydrych ... [et al.] .  Zubří :  Oseva,  2013 .  28 s.   [1, z toho volných 1]
    Metodika hodnocení biodiverzity hmyzu v travních a jetelových porostech


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.