Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 20  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0338584 xodb^"
  1. Jak žít minimalisticky : vědomá skromnost, cirkulární domácnost .  Brno :  Permakultura (CS),  2023  83 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  2. Permakulturní principy : výbava pro současné a příští generace, na zahradu i do města / Magdalena Všetečková, Katka Horáčková .  Brno :  Permakultura (CS),  2023  99 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  3. Péče o lidi a udržitelná společenství : komunity, komunikace a další permakulturní inspirace pro společnou budoucnost / editorka: Magdalena Všetečková .  Brno :  Permakultura (CS),  2022  86 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  4. Půda pod našima nohama : péče o zemi, která nás nosí a živí / editorka: Magdalena Všetečková .  Brno :  Permakultura (CS),  2022  93 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  5. Přiměřené technologie : udržitelné přístupy a metody pro permakulturní životní styl .  Brno :  Permakultura (CS),  2021  94 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  6. Dešťovka : jak zadržovat dešťovou vodu a využívat ji na zahradě a v domácnosti / editorka: Eva Hauserová .  Brno :  Permakultura (CS),  2021  87 stran   [1, z toho volných 1]
  7. Trvalky : plané, kulturní, permakulturní / editorka: Eva Hauserová .  Brno :  Permakultura (CS),  2020  83 stran   [1, z toho volných 1]
  8. Zvířata v permakultuře : od žížal po kopytníky: jak je zapojovat do cyklů na pozemku / editorka: Eva Hauserová .  Brno :  Permakultura (CS),  2020  83 stran   [1, z toho volných 1]
  9. Jedlý les : permakulturní sadaření a ovocnaření / editorka: Eva Hauserová .  Brno :  Permakultura (CS),  2019  79 stran   [1, z toho volných 1]
  10. Uchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle / editorka: Eva Hauserová .  Brno :  Permakultura (CS),  2019  82 stran   [1, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.