Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0353512 xodb^"
  1. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková .  Praha :  Alferia,  2023  333 stran, 16 stran obrazových příloh   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Kouzlo fermentace s plísní koji
  2. Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová .  Praha :  Alpha Book,  2023  192 stran   [1, z toho volných 0]
    Fermentované potraviny ke každému jídlu
  3. Zkvašeno : kuchařka na doma / Zuzana Ouhrabková, Vláďa Sojka .  Brno :  Jota,  2023  310 stran   [1, z toho volných 0]
    Zkvašeno
  4. Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  353 stran   [1, z toho volných 1]
    Umění fermentace
  5. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse Culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová .  Olomouc :  ANAG,  [2021]  ©2021  371 stran   [1, z toho volných 0]
    Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
  6. Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce / Sébastien Bureau a David Côté ; z francouzského originálu La Révolution fermentation ... přeložila Hana Jovanovičová .  Praha :  Euromedia Group,  2021  199 stran   [1, z toho volných 0]
    Převratné kvašení
  7. Fermentujeme se superkvašáky : zdravě, chutně a zábavně : vydejte se na kouzelnou cestu kvašení a vaření z fermentovaných potravin : superkvašáci rostlinné potraviny a zdravé střevo / Eva Horáčková .  V Brně :  CPress,  2021  204 stran   [1, z toho volných 0]
    Fermentujeme se superkvašáky
  8. Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi .  Praha :  Grada,  2021  271 stran   [2, z toho volných 0]
    Fermentace
  9. Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  337 stran   [1, z toho volných 0]
    Umění fermentace
  10. Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz .  Praha :  Alferia,  2020  253 stran   [1, z toho volných 0]
    Síla přírodní fermentace

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.