Výsledky vyhledávání
- Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková . Praha : Alferia, 2023 333 stran, 16 stran obrazových příloh [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová . Praha : Alpha Book, 2023 192 stran [1, z toho volných 0]
- Zkvašeno : kuchařka na doma / Zuzana Ouhrabková, Vláďa Sojka . Brno : Jota, 2023 310 stran [1, z toho volných 0]
- Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil . Praha : Alferia, 2021 353 stran [1, z toho volných 1]
- Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse Culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová . Olomouc : ANAG, [2021] ©2021 371 stran [1, z toho volných 0]
- Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce / Sébastien Bureau a David Côté ; z francouzského originálu La Révolution fermentation ... přeložila Hana Jovanovičová . Praha : Euromedia Group, 2021 199 stran [1, z toho volných 0]
- Fermentujeme se superkvašáky : zdravě, chutně a zábavně : vydejte se na kouzelnou cestu kvašení a vaření z fermentovaných potravin : superkvašáci rostlinné potraviny a zdravé střevo / Eva Horáčková . V Brně : CPress, 2021 204 stran [1, z toho volných 0]
- Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi . Praha : Grada, 2021 271 stran [2, z toho volných 0]
- Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil . Praha : Alferia, 2021 337 stran [1, z toho volných 0]
- Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz . Praha : Alferia, 2020 253 stran [1, z toho volných 0]