Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0356914 xodb^"
  1. Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty : špalda, červená pšenice, kamut, pšenice ozimá, ječmen, žito, oves, jáhly, pohanka, kukuřice, rýže mnoha druhů, quinoa, amarant, čirok / Petr Klíma .  Praha :  Smart Press,  2021  219 stran   [1, z toho volných 1]
    Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty
  2. Knížka o obilí / Anne-Marie a Wil Freyerovi ; z německého vydání Das kleine Buch über Getreide ... přeložila Zorka Drtilová .  [Praha] :  Malvern,  2016  55 stran   [1, z toho volných 1]
    Knížka o obilí
  3. Müsli : domácí, snadné a rychlé / Maja Nettová ; z německého originálu What's for breakfast? Müsli! ... přeložila Milada Burianová .  Praha :  Ikar,  2016  110 stran   [3, z toho volných 1]
    Müsli
  4. Zrno je grunt : moderní recepty s použitím tradičních odrůd / Laura Agar Wilsonová ; z anglického originálu Grains as mains ... přeložila Blanka Brabcová .  Praha :  Ikar,  2016  255 stran   [2, z toho volných 1]
    Zrno je grunt
  5. Život bez pšenice : praktický a provokativní návod, jak zhubnout a uzdravit se / William Davis ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Kozák] .  V Brně :  Jota,  2013 .  335 s.   [2, z toho volných 1]
    Život bez pšenice
  6. Víme, co jíme : vědomé vaření : jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, Cesta k soběstačnosti / Lenka Žák Biolenka .  Praha :  Eminent,  2012 .  175 s.   [1, z toho volných 1]
    Víme, co jíme
  7. Pochoutky z rýže, luštěnin a obilnin .  Praha :  Reader's Digest Výběr,  2009 .  160 s.   [1, z toho volných 1]
    Pochoutky z rýže, luštěnin a obilnin
  8. Rýže a další obilniny / Libuše Vlachová .  Praha :  Svoboda Servis,  2005 .  36 s., [4] s. barev. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Rýže a další obilniny
  9. Makrobiotické nedělní vaření / Dagmar Lužná .  Olomouc :  ANAG,  c2005 .  231 s.   [1, z toho volných 1]
    Makrobiotické nedělní vaření
  10. Zázrak jménem obiloviny : léčivé účinky, příprava a klíčení / Hans Hemmung ; [překlad M. Holičková] .  Bratislava :  Eko-konzult,  2003 .  70 s.   [1, z toho volných 1]
    Zázrak jménem obiloviny

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.