Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0356969 xodb^"
  1. Metodika ex situ zachování genofondu ohrožených jednoletých vlhkomilných bylin minerálně bohatých substrátů / Jana Navrátilová, Josef Navrátil .  Průhonice :  Botanický ústav AV ČR, v. v. i.,  2022  104 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Metodika ex situ zachování genofondu ohrožených jednoletých vlhkomilných bylin minerálně bohatých substrátů
  2. Metodika ex situ zachování genofondu ohrožených jednoletých vlhkomilných bylin minerálně chudých substrátů / Jana Navrátilová, Josef Navrátil .  Průhonice :  Botanický ústav AV ČR, v. v. i.,  2022  145 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  3. Klasifikátory kosatců, pivoněk a denivek v Průhonické botanické zahradě = Descriptor lists for irises, peonies and daylilies in the Průhonice botanic garden / Sekerka Pavel, Blažek Milan, Blažková Uljana, Caspers Zuzana, Macháčková Markéta, Fáberová Iva, Papoušková Ludmila, Matiska Pavel & Koudela Martin .  Průhonice :  Botanický ústav AV ČR, v. v. i.,  2019  155 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Klasifikátory kosatců, pivoněk a denivek v Průhonické botanické zahradě
  4. Využití endofytních mikroorganismů pro podporu růstu ozdobnice / Libor Mrnka, Tomáš Frantík, Christoph S. Schmidt, Petra Lovecká .  Průhonice : Praha :  Botanický ústav AV ČR, v.v.i. ; Vysoká škola chemicko-technologická,  2017  67 stran   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Využití endofytních mikroorganismů pro podporu růstu ozdobnice
  5. Využití stabilizovaných čistírenských kalů a popela z biomasy pro hnojení plantáží rychle rostoucích dřevin : uplatněná certifikovaná metodika / Libor Mrnka .  Průhonice :  Botanický ústav AV ČR, v.v.i.,  2015  46 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Využití stabilizovaných čistírenských kalů a popela z biomasy pro hnojení plantáží rychle rostoucích dřevin


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.