Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0389674 amg^"
  1. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti / autor Aleš Komár .  Brno :  Univerzita obrany,  2007 .  108 s.  
    Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin
  2. Nauka o zboží III. : (další vybrané komodity) / zpracovali Aleš Komár, Bedřich Sedlák .  Brno :  Univerzita obrany,  2006 .  123 s.  
    Nauka o zboží III
  3. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár .  Brno :  Univerzita obrany,  2005 .  142 s.  
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.