Výsledky vyhledávání
- Vyměň chemii za jídlo : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová . Praha : Alferia, 2020 245 stran [1, z toho volných 1]
- Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer . Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019 90 stran [2, z toho volných 2]
- Falšování potravin / Helena Čížková . Praha : Verlag Dashöfer, [2019] ©2019 114 stran [1, z toho volných 1]
- Balení potravin / Jaroslav Dobiáš, Lenka Votavová, Lukáš Vápenka . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2019 311 stran [1, z toho volných 1]
- Potraviny : obrázková statistika o jídle, potravinách a potravinářství / ilustrace: Martina Kurková Nožičková . Praha : Národní zemědělské muzeum, 2018 45 nečíslovaných stran [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
- Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a riziko onemocnění pro člověka / Josef Brychta . Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018 151 stran [1, z toho volných 1]
- Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová . Praha : Dobrovský, 2017 258 stran [1, z toho volných 1]
- Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol. . Olomouc : Bioinstitut, 2017 55 stran [1, z toho volných 1]
- Pravda o soli : lži odborníků o látce, bez které nemůžeme žít / James DiNicolantonio ; z anglického originálu The salt fix ... přeložil Jan Kozák . Brno : Jota, 2017 286 stran [1, z toho volných 1]
- Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato? / autoři: Dana Gabrovská, Markéta Chýlková . Praha : Potravinářská komora České republiky, 2017 54 stran [1, z toho volných 1]