Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 58  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0000953 xodb^"
  1. Vyměň chemii za jídlo : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová .  Praha :  Alferia,  2020  245 stran   [1, z toho volných 1]
    Vyměň chemii za jídlo
  2. Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2019  90 stran   [2, z toho volných 2]
    Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin
  3. Falšování potravin / Helena Čížková .  Praha :  Verlag Dashöfer,  [2019]  ©2019  114 stran   [1, z toho volných 1]
    Falšování potravin
  4. Balení potravin / Jaroslav Dobiáš, Lenka Votavová, Lukáš Vápenka .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2019  311 stran   [1, z toho volných 1]
    Balení potravin
  5. Potraviny : obrázková statistika o jídle, potravinách a potravinářství / ilustrace: Martina Kurková Nožičková .  Praha :  Národní zemědělské muzeum,  2018  45 nečíslovaných stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Potraviny
  6. Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a riziko onemocnění pro člověka / Josef Brychta .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2018  151 stran   [1, z toho volných 1]
    Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a riziko onemocnění pro člověka
  7. Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová .  Praha :  Dobrovský,  2017  258 stran   [1, z toho volných 1]
    Lži o masu
  8. Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol. .  Olomouc :  Bioinstitut,  2017  55 stran   [1, z toho volných 1]
    Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství
  9. Pravda o soli : lži odborníků o látce, bez které nemůžeme žít / James DiNicolantonio ; z anglického originálu The salt fix ... přeložil Jan Kozák .  Brno :  Jota,  2017  286 stran   [1, z toho volných 1]
    Pravda o soli
  10. Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato? / autoři: Dana Gabrovská, Markéta Chýlková .  Praha :  Potravinářská komora České republiky,  2017  54 stran   [1, z toho volných 1]
    Slaná fakta o soli, aneb, Je sůl nad zlato?

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.