Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 35  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0001643 xnor^"
  1. Tekoucí obiloviny a mlýnské výrobky - Automatický odběr vzorků mechanickými vzorkovači : ČSN ISO 6644 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Obiloviny potravinářské : ČSN 46 1100-5 změna Z1. Část 5, Ječmen sladovnický .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  [1] l.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Obiloviny potravinářské : ČSN 46 1100-5. Část 5, Ječmen sladovnický .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  6 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Zkoušení obilovin, luštěnin a olejnin : ČSN 46 1011-14. Část 14, Zkoušení obilovin - Stanovení energie klíčení sladovnického ječmene .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  3 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Zkoušení obilovin, luštěnin a olejnin : ČSN 46 1011-13. Část 13, Zkoušení obilovin - Stanovení klíčivosti sladovnického ječmene .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  3 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Zkoušení obilovin, luštěnin a olejnin : ČSN 46 1011-12. Část 12, Zkoušení obilovin - Třídění sladovnického ječmene - Praktická metoda .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  3 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky - Odběr vzorků ze statických dávek : ČSN ISO 13690 .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  21 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Obiloviny potravinářské : ČSN 46 1100-3 změna Z1. Část 3, Pšenice tvrdá (Triticum durum) .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  [1] l.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Obiloviny : ČSN 46 1200-9. Část 9, Mohár a čumíza .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  5 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Obiloviny : ČSN 46 1200-8. Část 8, Pohanka .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  5 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.