Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 17  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0001974 xodb^"
  1. Šumavská houbička v kuchyni / Lucie Drozdová .  [Sušice] :  Milahelp s.r.o.,  2023  306 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  2. Láska je na houby / Václav Láska .  Praha :  Dobrovský s.r.o.,  2023  288 stran   [1, z toho volných 0, délka fronty rezervací 1]
  3. Vše o pěstování hub : návody a rady pro domácí pěstitele / Folko Kullmann ; přeložil: Martin Sobkuljak .  Praha :  Kazda,  2021  93 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  4. 10 hub : jak najít a určit nejbezpečnější druhy / Gerhard Schuster, Christine Schneiderová ; z německého originálu 10 Pilze. Die sichersten Arten finden und bestimmen ... přeložil Václav Matějka .  Praha :  Mladá fronta,  2019  95 stran   [1, z toho volných 1]
  5. Pěstování hub : metody, postupy, zpracování / Tavis Lynch ; z anglického originálu Mushroom cultivation ... přeložila Anna Štorkánová .  Praha :  Euromedia,  2019  143 stran   [2, z toho volných 1]
  6. Zrádní dvojníci jedlých hub / Martin Kříž .  Praha :  Granit,  2018  115 stran   [1, z toho volných 1]
  7. Ryzce v lese, v kuchyni a s léčivými účinky : barevné fotografie 60 druhů ryzců, informace k rozlišení dalších 20 méně známých druhů, receptář k přípravě jídel z ryzců / Radomír Socha, Jiří Hák, Jiří Kovač, Aleš Vít .  Praha :  Eminent,  2015  279 stran   [2, z toho volných 1]
  8. Kapesní atlas jedlých hub : (105 druhů a 4 jedovaté) / Daniel Dvořák, Oldřich Jindřich, Aleš Vít .  Velké Bílovice :  TeMi CZ,  2008 .  202 s.   [1, z toho volných 1]
  9. Sbíráme holubinky, aneb, Jak nasbírat houby, když nerostou hřiby / Radomír Socha, Jiří Baier, Václav Hálek .  Praha :  Aventinum,  2007 .  199 s.   [1, z toho volných 1]
  10. Jedlé a léčivé houby : pěstování a využití / Ivan Jablonský, Václav Šašek .  Praha :  Brázda,  2006 .  263 s., [16] s. barev. obr. příl.   [2, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.