Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0002397 amg^"
  1. Vinařství : návody do laboratorních cvičení / Josef Balík .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2006, c2004 .  96 s.  
    Vinařství
  2. Chemie a technologie mléka / Pavel Březina, Jaroslav Jelínek .  Praha :  VŠCHT,  1990 .  2 sv.  
    Chemie a technologie mléka
  3. Molekulární genetika pro potravinářské chemiky a biotechnology / Jan Škoda, Helena Škodová .  Praha : Bratislava :  SNTL ; Alfa,  1984 .  205 s.  
    Molekulární genetika pro potravinářské chemiky a biotechnology
  4. Chemie potravin / Jiří Davídek, Gustav Janíček, Jan Pokorný. .  Praha :  SNTL - Nakladatelství technické literatury,  1983. .  629 s.  
    Chemie potravin
  5. Potravinářská biochemie / Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová .  Praha :  SNTL - Nakladatelství technické literatury,  1981 .  360 s.  
    Potravinářská biochemie
  6. Potravinářská příručka : Určeno [též] stud. odb. a vys. škol potrav. / Zprac. kol. pod ved. Miloše Kmínka ; Úvod: R. Bretschneider .  Praha :  SNTL,  1965 .  351, [1] s.  
    Potravinářská příručka
  7. Med československý : vlastnosti a složení u porovnání s medem jiných zemí / analysoval a napsal Otakar Laxa .  Praha :  Nákladem ministerstva zemědělství republiky Československé,  1923  115 stran  
    Med československý
  8. Studie o saccharometru : (o normálním povrchovém napjetí kapalin v areometrické technice : pivovarský saccharometr) / napsal Jan Šatava .  V Praze :  nákladem Jednoty pro založení a vydržování Výzkumného ústavu pro průmysl pivovarský v Čechách,  1908  49 stran  
    Studie o saccharometru
  9. O hodnotě českého ječmene : přednáška ... o valné hromadě Jednoty roku 1902 ; Příspěvek ku otázce hodnoty českého ječmene ; Příspěvek ku hodnotě českého ječmene / Fr. Chodounský ; analyse chemické provedl Vácslav Bareš, biologické-chemické Vojtěch Netík, analyse Jan Šatava .  V Praze :  nákladem Jednoty k vydržování Výzkumného ústavu pro průmysl pivovarnický v Čechách,  1902  35 stran  
    O hodnotě českého ječmene
  10. Víno : jeho chemický rozbor a posuzování / se zřetelem ku zákonu o potravinách pro praktickou potřebu sepsal Jaroslav Formánek .  V Praze :  Nákladem knihkupectví Fr. Řivnáče,  1900 .  iv, 95 s.  
    Víno

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.