Výsledky vyhledávání
- Vinařství : návody do laboratorních cvičení / Josef Balík . V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2006, c2004 . 96 s.
- Chemie a technologie mléka / Pavel Březina, Jaroslav Jelínek . Praha : VŠCHT, 1990 . 2 sv.
- Molekulární genetika pro potravinářské chemiky a biotechnology / Jan Škoda, Helena Škodová . Praha : Bratislava : SNTL ; Alfa, 1984 . 205 s.
- Chemie potravin / Jiří Davídek, Gustav Janíček, Jan Pokorný. . Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1983. . 629 s.
- Potravinářská biochemie / Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová . Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1981 . 360 s.
- Potravinářská příručka : Určeno [též] stud. odb. a vys. škol potrav. / Zprac. kol. pod ved. Miloše Kmínka ; Úvod: R. Bretschneider . Praha : SNTL, 1965 . 351, [1] s.
- Med československý : vlastnosti a složení u porovnání s medem jiných zemí / analysoval a napsal Otakar Laxa . Praha : Nákladem ministerstva zemědělství republiky Československé, 1923 115 stran
- Studie o saccharometru : (o normálním povrchovém napjetí kapalin v areometrické technice : pivovarský saccharometr) / napsal Jan Šatava . V Praze : nákladem Jednoty pro založení a vydržování Výzkumného ústavu pro průmysl pivovarský v Čechách, 1908 49 stran
- O hodnotě českého ječmene : přednáška ... o valné hromadě Jednoty roku 1902 ; Příspěvek ku otázce hodnoty českého ječmene ; Příspěvek ku hodnotě českého ječmene / Fr. Chodounský ; analyse chemické provedl Vácslav Bareš, biologické-chemické Vojtěch Netík, analyse Jan Šatava . V Praze : nákladem Jednoty k vydržování Výzkumného ústavu pro průmysl pivovarnický v Čechách, 1902 35 stran
- Víno : jeho chemický rozbor a posuzování / se zřetelem ku zákonu o potravinách pro praktickou potřebu sepsal Jaroslav Formánek . V Praze : Nákladem knihkupectví Fr. Řivnáče, 1900 . iv, 95 s.