Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 20  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0002397 xodb^"
  1. Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2022  173 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  2. Chemie na talíři / Ondřej Dvořák .  Praha :  Grada Publishing,  2021  207 stran   [1, z toho volných 1]
  3. Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2017  217 stran   [1, z toho volných 1]
  4. Chemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors .  Prague :  University of Chemistry and Technology, Prague,  [2017]  ©2017  118 stran   [1, z toho volných 1]
  5. Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně / Karel Krofta, Alexandr Mikyška .  [Žatec] : [Praha] :  Chmelařský institut s.r.o. ; Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.,  [2017]  ©2017  24 stran   [1, z toho volných 1]
  6. Vzorkování III : potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání / Richard Koplík, Šárka Poláková, Ivo Šrámek, Eva Šviráková a kol. .  Český Těšín :  2 Theta,  2016  291 stran   [1, z toho volných 1]
  7. Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab .  V Praze :  Dauphin,  2014 .  143 s.   [1, z toho volných 1]
  8. Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel / Michael Pollan ; [přeložila Jitka Fialová] .  Praha :  Argo : Dokořán,  2013 .  367 s.   [1, z toho volných 1]
  9. Chemical Reactions in Foods VII : book of abstracts : international conference of new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : November 14-16, 2012, Prague, Czech Republic / J. Pulkrabová ... [et al.] editors .  Prague :  Institute of Chemical Technology,  c2012 .  313 s.   [1, z toho volných 1]
  10. Anthokyaninová barviva v hroznech a vínech = Anthocyanin pigments in grapes and wines .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2010 .  108 s.   [1, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.