Výsledky vyhledávání
- Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022 173 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Chemie na talíři / Ondřej Dvořák . Praha : Grada Publishing, 2021 207 stran [1, z toho volných 1]
- Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017 217 stran [1, z toho volných 1]
- Chemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors . Prague : University of Chemistry and Technology, Prague, [2017] ©2017 118 stran [1, z toho volných 1]
- Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně / Karel Krofta, Alexandr Mikyška . [Žatec] : [Praha] : Chmelařský institut s.r.o. ; Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., [2017] ©2017 24 stran [1, z toho volných 1]
- Vzorkování III : potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání / Richard Koplík, Šárka Poláková, Ivo Šrámek, Eva Šviráková a kol. . Český Těšín : 2 Theta, 2016 291 stran [1, z toho volných 1]
- Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab . V Praze : Dauphin, 2014 . 143 s. [1, z toho volných 1]
- Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel / Michael Pollan ; [přeložila Jitka Fialová] . Praha : Argo : Dokořán, 2013 . 367 s. [1, z toho volných 1]
- Chemical Reactions in Foods VII : book of abstracts : international conference of new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : November 14-16, 2012, Prague, Czech Republic / J. Pulkrabová ... [et al.] editors . Prague : Institute of Chemical Technology, c2012 . 313 s. [1, z toho volných 1]
- Anthokyaninová barviva v hroznech a vínech = Anthocyanin pigments in grapes and wines . Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010 . 108 s. [1, z toho volných 1]