Výsledky vyhledávání
- Lahodně s etiketou : 100+1 jednoduchých receptů a společenská nápověda / Eva Filipová ; fotografie a supervize: Dagmar Hájková . v Praze : v Ústí nad Labem : Exempla ; AOS Publishing, 2022 202 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Hostina : kniha o tom, jak jídlo sbližuje lidi / navařila a napsala Petra Hajzlerová ; nafotil Pavel Ovsík . Praha : PeopleComm, s.r.o., 2022 133 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Lidé kolem stolu, aneb, Úvod do mezilidské chemie / Miroslav Raab . Praha : Academia, 2022 339 stran [1, z toho volných 1]
- Etiketa pro elegantní ženu / Julie Balobanova . V Brně : CPress, 2022 190 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- České zednářské sklo = Bohemian masonic glass / Jacob Sadilek & Jitka Lněničková ; překlady: Gabriela Kaňáková, Jacob Sadilek, Richard F. Drury . Praha : Graphiurs, [2020] ©2020 228 stran [1, z toho volných 1]
- Večeře v Paříži : 50 francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování / Elizeth Bard ; přeložila Yvetta Nováková . Praha : Motto, 2019 164 stran [3, z toho volných 1]
- Jak jsme vařili a jedli : knížka pro vzpomínání a procvičování paměti / Klára Cingrošová, Klára Dvořáková . Praha : Portál, 2018 157 stran [2, z toho volných 1]
- Mezi Čínou a Západem : umění stolovat s čínskými partnery / Vít Vojta . Praha : VIT Consulting, 2018 97 stran [1, z toho volných 1]
- S knížaty u stolu : kuchyně a kultura stolování na středověkých vévodských dvorech v Opavě a Ratiboři / autoři: Kateřina Břečková, Miroslava Cejpová, Hana Fabiánová, Petra Kaniová, František Kolář, Irena Korbelářová, Barbara Marethová, Dalibor Prix, Romana Rosová, Hedvika Sedláčková, Romuald Turakiewicz, Michal Zezula . Ostrava ; Ratiboř : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Ostravě ve spolupráci se Slezskou univerzitou v Opavě a Powiatem Raciborskim, 2018 271 stran [1, z toho volných 1]
- Jak jíst humra a další záhady správného stolování / Ashley Blomová ; ilustrace Lucy Engelmanová ; z anglického originálu How to eat a lobster and other edible enigmas explained ... přeložila Blanka Brabcová . Praha : Euromedia, 2017 159 stran [1, z toho volných 1]