Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0002844 amg^"
  1. Malá včelařská encyklopedie / Geisler, Lisý, Rošický, Savvin, Svoboda, Tocháček, Vítek .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1954  598 stran  
    Malá včelařská encyklopedie
  2. Výroba a úprava potravin. Část prvá, Výroba kakaa a čokolády. Výroba cukrovinek / sepsal Milan Čapek. Med, jeho výroba a zpracování / sepsal J. Svoboda .  Praha :  nákladem Československé společnosti chemická,  V komisi knihkupectví L. Součka  Tiskem České grafické Unie  1929  xii, 147 stran  
    Výroba a úprava potravin
  3. Med československý : vlastnosti a složení u porovnání s medem jiných zemí / analysoval a napsal Otakar Laxa .  Praha :  Nákladem ministerstva zemědělství republiky Československé,  1923  115 stran  
    Med československý
  4. Med potravou a lékem : praktické naučení o medu, jeho vlastnostech výživných a léčebných i jeho používání v domácnosti ... / vydal Zemský ústřední spolek včelařský pro Král. české ; uspořádal a doplnil Václav Hutter .  V Praze :  A. Reinwart,  1907 .  44 s.  
    Med potravou a lékem
  5. Med potravou a lékem : krátké naučení o medu, jeho vlastnostech výživných a léčebných i jeho používání v domácnosti / dle Dennlera a Wambery ; uspořádal a vydal Zemský ústřední včelařský spolek pro království české .  V Praze :  Zemský ústřední včelařský spolek pro království České : V komissi knihkupectví A. Reinwarta,  1886 .  20 s.  
    Med potravou a lékem


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.