Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0003267 amg^"
  1. Jazyk a kultura vyjadřování / editoři Petr Karlík, Marie Krčmová .  Brno :  Masarykova univerzita,  1998 .  212 s.  
    Jazyk a kultura vyjadřování
  2. Rozprava krátká, ale pravdivá / Bohuslav Balbín ; přeložil, doslov a ediční poznámku napsal Milan Kopecký .  Praha :  Odeon,  1988  213 stran  
    Rozprava krátká, ale pravdivá
  3. Vývojové tendence současné spisovné češtiny a kultura jazyka / František Cuřín, Jiří Novotný .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1987 .  105 s.  
    Vývojové tendence současné spisovné češtiny a kultura jazyka
  4. Jazyk, kultura a slovesnost / Vilém Mathesius ; [výbor uspořádal, stať Die Persönlichkeit Josef Zubatýs z němčiny přeložil a doslov napsal Josef Vachek ; k vydání připravil ... Emanuel Macek] .  Praha :  Odeon,  1982 .  527 s., [20] s. obr. příl.  
    Jazyk, kultura a slovesnost
  5. Jazykověda a příprava učitelů jazyků : teoretické problémy / Miloslav Kubík, Wilhelm Schmidt a kol. .  Praha :  Univerzita Karlova,  1980  2 svazky (198 143 stran)  
    kniha
  6. Jak dobře mluvit / Jiří Toman .  Praha :  Svoboda,  1974 .  332 s.  
    Jak dobře mluvit
  7. Vývojové tendence současné spisovné češtiny a kultura jazyka / František Cuřín, Jiří Novotný .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1974 .  106 s.  
    Vývojové tendence současné spisovné češtiny a kultura jazyka
  8. Kultura českého jazyka / Bělič, Daneš, Hausenblas, Havránek, Chloupek, Jedlička, Jelínek, Michálková, Stich, Svěrák, Šmilauer .  Liberec :  Severočeské nakladatelství,  1969  157 stran  
    Kultura českého jazyka
  9. Jazykové zákampí : výbor statí o naší mateřštině / František Trávníček .  Brno :  Krajské nakladatelství v Brně,  1961  133 stran  
    Jazykové zákampí
  10. Tři studie o Františku Palackém / uspořádal František Kutnar .  V Olomouci :  nákladem Palackého university,  1949  242 stran  
    Tři studie o Františku Palackém

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.