Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0003962 xodb^"
  1. Zbývá šedesát sklizní : jak dospět k budoucnosti šetrné k přírodě / Philip Lymbery ; přeložila Kateřina Drewsová .  Praha :  Práh,  2024  339 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Zbývá šedesát sklizní
  2. Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl, Hana Jiránková, Petr Doleček, Bedřich Šiška .  Pardubice :  Univerzita Pardubice,  2022  143 stran   [1, z toho volných 1]
    Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I
  3. Farmagedon : skutečná cena levného masa / Philip Lymbery s Isabel Oakeshottovou ; z anglického originálu Farmagedon: the true cost of cheap meat ... přeložil Lubomír Moudrý .  Praha :  Carpe Momentum,  2017  417 stran, 32 nečíslovaných stran obrazových příloh   [2, z toho volných 1]
    Farmagedon
  4. Výroba potravin a nutriční hodnota / Marcela Sluková a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2016  168 stran   [1, z toho volných 1]
    Výroba potravin a nutriční hodnota
  5. Obchody a živnosti v České Třebové. 1, Výroba a prodej potravinářského zboží / Martin Šebela .  Ústí nad Orlicí :  Oftis,  2015 .  365 s.   [1, z toho volných 1]
    Obchody a živnosti v České Třebové
  6. Potravinářské inženýrství / Jiří Štencl .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2015  97 stran   [1, z toho volných 1]
    Potravinářské inženýrství
  7. Chléb & naše zdraví : quo imus? / Oldřich Družba .  Hrobice :  Oldřich Družba,  2014 .  175 s.   [1, z toho volných 1]
    Chléb & naše zdraví
  8. Chléb & naše zdraví / Oldřich Družba .  Hrobice :  Oldřich Družba,  2014 .  127 s.   [1, z toho volných 1]
    Chléb & naše zdraví
  9. Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2014 .  98 s.   [1, z toho volných 1]
    Výroba potravin rostlinného původu
  10. Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II. / Iva Burešová ... [et al.] .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2014 .  94 s.   [1, z toho volných 1]
    Výroba potravin rostlinného původu

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.