Výsledky vyhledávání
- Zbývá šedesát sklizní : jak dospět k budoucnosti šetrné k přírodě / Philip Lymbery ; přeložila Kateřina Drewsová . Praha : Práh, 2024 339 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl, Hana Jiránková, Petr Doleček, Bedřich Šiška . Pardubice : Univerzita Pardubice, 2022 143 stran [1, z toho volných 1]
- Farmagedon : skutečná cena levného masa / Philip Lymbery s Isabel Oakeshottovou ; z anglického originálu Farmagedon: the true cost of cheap meat ... přeložil Lubomír Moudrý . Praha : Carpe Momentum, 2017 417 stran, 32 nečíslovaných stran obrazových příloh [2, z toho volných 1]
- Výroba potravin a nutriční hodnota / Marcela Sluková a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 168 stran [1, z toho volných 1]
- Obchody a živnosti v České Třebové. 1, Výroba a prodej potravinářského zboží / Martin Šebela . Ústí nad Orlicí : Oftis, 2015 . 365 s. [1, z toho volných 1]
- Potravinářské inženýrství / Jiří Štencl . Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2015 97 stran [1, z toho volných 1]
- Chléb & naše zdraví : quo imus? / Oldřich Družba . Hrobice : Oldřich Družba, 2014 . 175 s. [1, z toho volných 1]
- Chléb & naše zdraví / Oldřich Družba . Hrobice : Oldřich Družba, 2014 . 127 s. [1, z toho volných 1]
- Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení I. / Iva Burešová ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 . 98 s. [1, z toho volných 1]
- Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II. / Iva Burešová ... [et al.] . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 . 94 s. [1, z toho volných 1]