Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 20  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004645 xodb^"
  1. Výpočet typických měrných emisí skleníkových plynů z pěstovaní a zpracování zemědělských surovin pro stanovení hodnoty jejich emisních faktorů : certifikovaná metodika / autoři: Martin Dědina, Petr Jevič, Zdeněk Abrham, Pavel Čermák, Jan Klír, Jana Wollnerová, Jana Beranová .  Praha :  Výzkumný ústav zemědělské techniky, v.v.i.,  2023  64 stran   [1, z toho volných 1]
    Výpočet typických měrných emisí skleníkových plynů z pěstovaní a zpracování zemědělských surovin pro stanovení hodnoty jejich emisních faktorů
  2. Památky pěstování a zpracování chmele a výroby piva v Žatci / Jiří Vaníček, Petr Bažant, Vladimír Valeš .  Žatec :  [nakladatel není známý],  2018  132 stran   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol. .  Olomouc :  Bioinstitut,  2017  55 stran   [1, z toho volných 1]
    Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství
  4. Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí / Karel Krofta a kol. .  [Žatec] : V Praze :  Chmelařský institut s.r.o. ; Česká zemědělská univerzita, Technická fakulta, katedra zemědělských strojů,  [2017]  ©2017  24 stran   [1, z toho volných 1]
    Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí
  5. Příběh chleba : tradiční hospodaření a příprava chleba / text: Petra Hanáková, Petr Hrabina .  Zlín :  Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně,  2015  16 stran   [1, z toho volných 1]
    Příběh chleba
  6. Brambory : šlechtění, pěstování, užití, ekonomika / kolektiv autorů, vedoucí autorského kolektivu Bohumil Vokál .  Praha :  Profi Press,  2013 .  160 s.   [1, z toho volných 1]
    Brambory
  7. Výroba potravin rostlinného původu : zpracování obilovin / Iva Burešová, Eva Lorencová .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2013 .  302 s.   [1, z toho volných 1]
    Výroba potravin rostlinného původu
  8. Ekonomika výroby a zpracování zemědělských produktů / Jarmila Peterová .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta,  2010 .  251 s.   [1, z toho volných 1]
    Ekonomika výroby a zpracování zemědělských produktů
  9. Pružnost poptávkových vztahů ve vertikále potravinářského obilí v podmínkách ČR = Elasticity of demand functions within commodity chain of food-corn in Czech Republic : monografie / Pavel Syrovátka, Ivana Blažková .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,  2009 .  60 s.   [1, z toho volných 1]
    Pružnost poptávkových vztahů ve vertikále potravinářského obilí v podmínkách ČR
  10. Skladování a zpracování ovoce a zeleniny : (návody do cvičení) / Jan Goliáš, Anna Němcová .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2009 .  97 s.   [1, z toho volných 1]
    Skladování a zpracování ovoce a zeleniny

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.