Výsledky vyhledávání
- Ryby, drůbež, zvěřina na našem stole / Oldřich Kosek ; [ilustrace Daniela Andreová ; fotografie Jiří Poláček] . Praha : Merkur, 1986 . 271 s., [8] s. obr. příl.
- Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová . Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983 . 238 s., [20] s. obr. příl.
- Připravujeme zvěřinu / Zdeněk Prošek . Praha : Práce, 1979 31 stran
- Nová domácí kuchařka. 2, Maso, zvěřina, drůbež, ryby / Maryna Klimentová ; fotografie: Olga Davidová, Stanislav Němec ; kresby: Dagmar Berková . Praha : Avicenum - zdravotnické nakladatelství, 1972 302 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh
- Lovcova kuchyně : kuchyňská úprava všech druhů zvěře pernaté a srstnaté / poměrům naší domácí kuchyně přizpůsobil Václav Soukup . Praha : Hejda a Tuček, [1909] . 279 s.