Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 27  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004684 xodb^"
  1. Zvěřina / Matthias F. Mangold ; fotografie Mathias Neubauer, Coco Lang .  Praha :  Jan Vašut s.r.o.,  2022  62 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Zvěřina
  2. Divočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen .  Praha :  Jan Vašut s.r.o.,  2022  142 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Divočák
  3. Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe .  Praha :  Vašut,  2021  87 stran   [1, z toho volných 1]
    Domácí zpracování zvěřiny
  4. Ryby, drůbež, zvěřina / Roman Vaněk, Jana Vaňková .  Praha :  Prakul Production, s.r.o.,  2021  94 stran   [1, z toho volných 1]
    Ryby, drůbež, zvěřina
  5. Zvěřina / Alena Steinbach ; Klaus-Maria Einwanger: fotografi jídel, Inga Haase, Eike Mross, Benjamin Zibner: reportážní fotografie, fotografie přírody a zvířat .  Praha :  Jan Vašut s.r.o.,  2020  192 stran   [1, z toho volných 1]
    Zvěřina
  6. Zvěřinová kuchařka : nejlepší speciality ze zvěřiny / Christa Muhle-Witt ; z německého originálu Wild in der Küche ... přeložila Anna Štorkánová .  [Líbeznice] :  Víkend,  2017  235 stran   [3, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Zvěřinová kuchařka
  7. Speciality ze zvěřiny / Blanka Poláčková ; Jiří Poláček, Dalibor Pačes .  Kostelec nad Černými Lesy :  Lesnická práce,  2016  251 stran   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Speciality ze zvěřiny
  8. Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911, ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Balík] .  V Praze :  Dauphin,  2013 .  381 s.   [2, z toho volných 1]
    Staročeská myslivecká kuchyně
  9. Vejce nebo slepice / Zdeněk Pohlreich, Michal Pšenička ; [fotografie Alena Hrbková] .  Praha :  Ikar,  2012 .  184 s.   [1, z toho volných 1]
    Vejce nebo slepice
  10. Myslivecká kuchařka / Jaroslav Palas ; [textová spolupráce Marie Formáčková ; fotografie Jan Třeštík] .  Praha :  Ikar,  2011 .  142 s., [8] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Myslivecká kuchařka

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.