Výsledky vyhledávání
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Pokyny pro odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení : ČSN P ISO/TS 19036 . Praha : Český normalizační institut, 2007 . 20 s. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. : ČSN EN ISO 10272-1. Část 1, Metoda průkazu . Praha : Český normalizační institut, 2006 . 19 s. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Stanovení vodní aktivity : ČSN ISO 21807 . Praha : Český normalizační institut, 2006 . 11 s. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění : ČSN EN ISO 6887-4 oprava 1. Část 4, Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky . Praha : Český normalizační institut, 2005 . [1] l. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Listeria monocytogenes : ČSN EN ISO 11290-1 změna A1. Část 1, Metoda průkazu . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 15 s. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu presumptivního Bacillus cereus - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30°C : ČSN EN ISO 7932 . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 18 s. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koagulázopozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) : ČSN EN ISO 6888-3 oprava 1. Část 3, Průkaz a stanovení nízkých počtů technikou MPN . Praha : Český normalizační institut, 2005 . [1] l. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd : ČSN P CEN ISO/TS 11133-2. Část 2, Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 34 s. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella : ČSN EN ISO 21567 . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 26 s. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Listeria monocytogenes : ČSN EN ISO 11290-2 změna A1. Část 2, Metoda stanovení počtu . Praha : Český normalizační institut, 2005 . 7 s. [1, z toho volných 1]