Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 24  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004742 xnor^"
  1. Mikrobiologie potravin a krmiv - Pokyny pro odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení : ČSN P ISO/TS 19036 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  20 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. : ČSN EN ISO 10272-1. Část 1, Metoda průkazu .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  19 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Mikrobiologie potravin a krmiv - Stanovení vodní aktivity : ČSN ISO 21807 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění : ČSN EN ISO 6887-4 oprava 1. Část 4, Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  [1] l.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Listeria monocytogenes : ČSN EN ISO 11290-1 změna A1. Část 1, Metoda průkazu .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  15 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu presumptivního Bacillus cereus - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30°C : ČSN EN ISO 7932 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  18 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koagulázopozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) : ČSN EN ISO 6888-3 oprava 1. Část 3, Průkaz a stanovení nízkých počtů technikou MPN .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  [1] l.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd : ČSN P CEN ISO/TS 11133-2. Část 2, Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  34 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella : ČSN EN ISO 21567 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  26 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Listeria monocytogenes : ČSN EN ISO 11290-2 změna A1. Část 2, Metoda stanovení počtu .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  7 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.