Výsledky vyhledávání
- Potravinářská mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer . Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019 131 stran [1, z toho volných 1]
- Certifikovaná metodika QJ12103300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu" / autoři certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg . V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 16 listů [1, z toho volných 1]
- Laboratoře z potravinářské mikrobiologie / Iveta Brožková, Petra Moťková, Marcela Pejchalová, David Šilha . Pardubice : Univerzita Pardubice, 2016 104 stran [1, z toho volných 1]
- Certifikovaná metodika QJ1210300 CM3 s názvem "Identifikace bakterií rodu Acinetobacter, vyskytujících se v mléce, mlékárenských výrobcích a na výrobním zařízení a pomůckách, pomocí metody polymerázové řetězové reakce s využitím rodově specifických primerů" / autory certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Sabina Purkrtová, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg . V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015 30 listů [1, z toho volných 1]
- Gastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler . Brno : Masarykova univerzita, 2015 198 stran [1, z toho volných 1]
- Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv . Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso, 2014 . 327 s. [1, z toho volných 1]
- Cvičení z potravinářské mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ / Eva Vlková, Vojtěch Rada . Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2013 . 47 s. [1, z toho volných 1]
- Praktická cvičení z potravinářské mikrobiologie / Michaela Černíková, Zuzana Vaňátková . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010 . 134 s. [1, z toho volných 1]
- Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka . Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2010 . 108 s. [1, z toho volných 1]
- Potravinářská mikrobiologie / Eva Vlková, Vojtěch Rada, Jiří Killer . V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2009 . 168 s. [1, z toho volných 1]