Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004742 xodb^"
  1. Potravinářská mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2019  131 stran   [1, z toho volných 1]
    Potravinářská mikrobiologie
  2. Certifikovaná metodika QJ12103300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu" / autoři certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg .  V Praze :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2016  16 listů   [1, z toho volných 1]
    Certifikovaná metodika QJ12103300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu"
  3. Laboratoře z potravinářské mikrobiologie / Iveta Brožková, Petra Moťková, Marcela Pejchalová, David Šilha .  Pardubice :  Univerzita Pardubice,  2016  104 stran   [1, z toho volných 1]
    Laboratoře z potravinářské mikrobiologie
  4. Certifikovaná metodika QJ1210300 CM3 s názvem "Identifikace bakterií rodu Acinetobacter, vyskytujících se v mléce, mlékárenských výrobcích a na výrobním zařízení a pomůckách, pomocí metody polymerázové řetězové reakce s využitím rodově specifických primerů" / autory certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Sabina Purkrtová, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg .  V Praze :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2015  30 listů   [1, z toho volných 1]
    Certifikovaná metodika QJ1210300 CM3 s názvem "Identifikace bakterií rodu Acinetobacter, vyskytujících se v mléce, mlékárenských výrobcích a na výrobním zařízení a pomůckách, pomocí metody polymerázové řetězové reakce s využitím rodově specifických primerů"
  5. Gastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler .  Brno :  Masarykova univerzita,  2015  198 stran   [1, z toho volných 1]
    Gastronomie a technologie přípravy pokrmů
  6. Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa / Josef Kameník a kolektiv .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso,  2014 .  327 s.   [1, z toho volných 1]
    Maso jako potravina
  7. Cvičení z potravinářské mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ / Eva Vlková, Vojtěch Rada .  Praha :  Česká zemědělská univerzita v Praze,  2013 .  47 s.   [1, z toho volných 1]
    Cvičení z potravinářské mikrobiologie
  8. Praktická cvičení z potravinářské mikrobiologie / Michaela Černíková, Zuzana Vaňátková .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2010 .  134 s.   [1, z toho volných 1]
    Praktická cvičení z potravinářské mikrobiologie
  9. Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2010 .  108 s.   [1, z toho volných 1]
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
  10. Potravinářská mikrobiologie / Eva Vlková, Vojtěch Rada, Jiří Killer .  V Praze :  Česká zemědělská univerzita,  2009 .  168 s.   [1, z toho volných 1]
    Potravinářská mikrobiologie

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.