Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004886 xodb^"
  1. Řeznictví a uzenářství / Václav Rošický .  Tábor :  OSSIS,  2015  304 stran   [1, z toho volných 1]
    Řeznictví a uzenářství
  2. Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat : sborník příspěvků = Meat Breeding and Actual Questions of Production of Animals for Slaughter : (proceedings of contributions) : Brno, 16.9.2008 / [odpovědný redaktor Václav Král, Radek Filipčík] .  Rapotín : Brno :  Asociace chovatelů masných plemen : Agrovýzkum Rapotín ; Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,  [2008] .  198 s.   [1, z toho volných 1]
    Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat
  3. Veterinární prohlídka jatečných zvířat : příloha - mízní systém a ústrojí mízního oběhu u skotu, kozy, ovce, prasete a koně / Čeněk Červený .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita,  2005 .  163 s.   [1, z toho volných 1]
    Veterinární prohlídka jatečných zvířat
  4. Klasifikace jatečných těl prasat, skotu a ovcí / Jan Pulkrábek .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2003 .  36 s., 28 s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Klasifikace jatečných těl prasat, skotu a ovcí
  5. Vepřové maso : situační a výhledová zpráva / [Miroslav Smolák, Michal Pavlů] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2001 .  37 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Morfologie jatečných zvířat / Karel Jelínek .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2001 .  274 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Histologie potravin / Bohuslava Tremlová .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita, Fakulta veterinární hygieny a ekologie,  1998 .  60 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Zvyšování kvality jatečného těla skotu / Pavla Schneiderová .  Praha :  Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství,  1991 .  76 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.