Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005273 xodb^"
  1. Receptury teplých pokrmů / Jaroslav Runštuk a kolektiv .  Divec :  R plus,  2019  581 stran   [1, z toho volných 0]
    Receptury teplých pokrmů
  2. Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, z toho volných 1]
    Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
  3. Receptury teplých pokrmů / Jaroslav Runštuk a kolektiv .  Divec :  R plus,  2015  580 stran   [2, z toho volných 1]
    Receptury teplých pokrmů
  4. Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti : receptúry pre 4 a 10 porcií / Konrád Kendík .  Bratislava :  Nová práca,  2014 .  1257 s.   [1, z toho volných 1]
    Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti
  5. Remoska v moderní kuchyni / Iva Trhoňová ; fotografie Vladimír Doležal .  České Budějovice :  Dona,  2012 .  107 s., [8] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Remoska v moderní kuchyni
  6. Receptury teplých pokrmů / Jaroslav Runštuk a kolektiv .  Hradec Králové :  R plus,  2004 .  584 s.   [2, z toho volných 0]
    Receptury teplých pokrmů
  7. Receptury teplých pokrmů / Jaroslav Runštuk a kolektiv .  Hradec Králové :  R plus,  2001 .  594 s.   [1, z toho volných 0]
    Receptury teplých pokrmů


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.