Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005762 amg^"
  1. Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium / Václav Novák, František Buňka .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati,  2006 .  121, [18] s.  
    Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium
  2. Náboženství a jídlo / Tomáš Bubík, Martin Fárek (eds.) .  Pardubice :  Univerzita Pardubice,  2005 .  185 s.  
    Náboženství a jídlo
  3. Právní předpisy pro obce a města : podnikání, veřejné akce, stravování : stav k 1.10.2003 .  Praha :  Orac,  2003 .  96 s.  
    Právní předpisy pro obce a města
  4. Horácká kuchařka / František Mořický .  Plzeň :  Mark,  [1991] .  59 s., [4] s. barev. obr. příl.  
    Horácká kuchařka
  5. Jak se máme stravovati při provádění lázeňské léčby v Lázních Luhačovicích / B. Hejda, A. Krejčí, V. Pelčíková .  Luhačovice :  Lázeňská správa,  1938 .  22 s.  
    Jak se máme stravovati při provádění lázeňské léčby v Lázních Luhačovicích


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.