Výsledky vyhledávání
- Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda / Tim Spector ; přeložil Tomáš Kačer . Brno : Host, 2023 316 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Jezte opravdové jídlo : jak změnit své stravování a dosáhnout lepšího zdraví / Carlos Ríos ; přeložil Štěpán Zajac . Praha : Dobrovský s.r.o., 2023 357 stran [1, z toho volných 0]
- Rusko pohledem z kuchyně : jak budovat impérium nožem, naběračkou a vidličkou / Witold Szabłowski ; z polského originálu Rosja od kuchni. Jak zbudować imperium nożem, chochlą i widelcem přeložila Jaroslava Jiskrová . Praha : Dokořán, 2023 396 stran [1, z toho volných 0]
- Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová . V Brně : Edika, 2021 238 stran [2, z toho volných 1]
- Kulinární tradice moravských a slezských regionů / Lucie Kubásková, Jana Jírovcová . Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2021 191 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Pod horami prostřeno / Igor Hornišer . Bruntál : Muzeum v Bruntále, 2021 112 stran [1, z toho volných 1]
- Doudlebsko v kuchyni a u stolu : lidová strava z jihu Čech / Jan Šimánek . České Budějovice : Veduta, 2021 249 stran, 16 stran obrazových příloh [1, z toho volných 1]
- Prepping, aneb, Buďte připraveni / Vojtěch Štrba . Praha : Powerprint, 2021 194 stran [2, z toho volných 0]
- Retrojídlo : jak jsme jedli za socialismu / Martin Franc . V Brně : CPress, 2020 262 stran [2, z toho volných 1]