Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 80  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005762 xodb^"
  1. Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda / Tim Spector ; přeložil Tomáš Kačer .  Brno :  Host,  2023  316 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  2. Jezte opravdové jídlo : jak změnit své stravování a dosáhnout lepšího zdraví / Carlos Ríos ; přeložil Štěpán Zajac .  Praha :  Dobrovský s.r.o.,  2023  357 stran   [1, z toho volných 0]
  3. Rusko pohledem z kuchyně : jak budovat impérium nožem, naběračkou a vidličkou / Witold Szabłowski ; z polského originálu Rosja od kuchni. Jak zbudować imperium nożem, chochlą i widelcem přeložila Jaroslava Jiskrová .  Praha :  Dokořán,  2023  396 stran   [1, z toho volných 0]
  4. Geny : příroda je mocná, lidská vůle silnější / Jennifer Stagg ; přeložila Eva Klimentová .  Praha :  Stanislav Juhaňák - Triton,  2022  224 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  5. Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová .  V Brně :  Edika,  2021  238 stran   [2, z toho volných 1]
  6. Kulinární tradice moravských a slezských regionů / Lucie Kubásková, Jana Jírovcová .  Praha :  Národní zemědělské muzeum, s.p.o.,  2021  191 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  7. Pod horami prostřeno / Igor Hornišer .  Bruntál :  Muzeum v Bruntále,  2021  112 stran   [1, z toho volných 1]
  8. Doudlebsko v kuchyni a u stolu : lidová strava z jihu Čech / Jan Šimánek .  České Budějovice :  Veduta,  2021  249 stran, 16 stran obrazových příloh   [1, z toho volných 1]
  9. Prepping, aneb, Buďte připraveni / Vojtěch Štrba .  Praha :  Powerprint,  2021  194 stran   [2, z toho volných 0]
  10. Retrojídlo : jak jsme jedli za socialismu / Martin Franc .  V Brně :  CPress,  2020  262 stran   [2, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.