Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005821 amg^"
  1. Nepotravinářské využití fytomasy / Helena Součková, Jan Moudrý a kolektiv .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2006 .  95 s.  
    Nepotravinářské využití fytomasy
  2. Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR : sborník z panelové diskuse v prosinci 2003 / editoři J. Prugar, S. Sýkorová .  V Praze :  Výzkumný ústav rostlinné výroby,  2003 .  88 s.  
    Jakost surovin a potravin rostlinného původu - přehled aktivit v ČR
  3. Skladování a zpracování rostlinných výrobků / Dudáš a kolektiv .  Praha : V Bratislavě :  Státní zemědělské nakladatelství : Príroda,  1981 .  383 s.  
    Skladování a zpracování rostlinných výrobků
  4. Kvalita rostlinných produktů / Prugar a kolektiv .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1977 .  302 s.  
    Kvalita rostlinných produktů
  5. Třídění a oceňování ovoce, zeleniny, hub, lesních plodů a kořenných rostlin / sestavil Robert Beránek ; [předmluvu napsal Eduard Hadrava] .  Praha :  Zemědělské knihkupectví A. Neubert,  [1942] .  87 s.  
    kniha
  6. Dehtářství a smolařství / na základě četných pramenů sestavil Jan Evang. Chadt (Ševětínský) .  V Písku :  nákladem vlastním,  Tiskem Theodora Kopeckého  1913  6 stran  
    Dehtářství a smolařství


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.