Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005849 amg^"
  1. Zpracování ovoce v malých provozovnách / Vladimír Kott .  Praha :  Státní zemědělstké nakladatelství,  1981 .  213 s.  
    Zpracování ovoce v malých provozovnách
  2. Domácí výroba ovocných vín a nápojů / Vojtěch Hulač .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1958 .  85 s.  
    Domácí výroba ovocných vín a nápojů
  3. Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, hořčici : příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce : konservování, používání, nakládání a sušní zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních / k užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová .  V Praze :  Zemědělské knihkupectví A. Neubert,  1924 .  424 s.  
    Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny
  4. Zužitkování ovoce v domácnosti : Zavařování ovoce : Výroba ovocných šťáv, huspenin, marmelád, povidel, past, ovocného vína i octa : Sušení ovoce, uchování, balení pro vývoz atd. / Jindřich Havránka .  Praha :  Šolc a Šimáček,  1923 .  117 s., 1 l.  
    Zužitkování ovoce v domácnosti
  5. Zpracování ovoce v domácnosti : výroba ovocných vín, lihuprostých šťáv, huspenin, marmelád, povidel, ovocných past a sýrů, zavařování, nakládání a sušení ovoce, výroba ovocných likérů, medoviny a cukrovinek, konservování zeleniny a hub / napsal František Manda .  V Praze :  Ústřední zemědělské knihkupectví (A.Neubert),  1912 .  46 s.  
    Zpracování ovoce v domácnosti


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.