Výsledky vyhledávání
- Zpracování ovoce v malých provozovnách / Vladimír Kott . Praha : Státní zemědělstké nakladatelství, 1981 . 213 s.
- Domácí výroba ovocných vín a nápojů / Vojtěch Hulač . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 . 85 s.
- Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, hořčici : příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce : konservování, používání, nakládání a sušní zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních / k užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová . V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1924 . 424 s.
- Zužitkování ovoce v domácnosti : Zavařování ovoce : Výroba ovocných šťáv, huspenin, marmelád, povidel, past, ovocného vína i octa : Sušení ovoce, uchování, balení pro vývoz atd. / Jindřich Havránka . Praha : Šolc a Šimáček, 1923 . 117 s., 1 l.
- Zpracování ovoce v domácnosti : výroba ovocných vín, lihuprostých šťáv, huspenin, marmelád, povidel, ovocných past a sýrů, zavařování, nakládání a sušení ovoce, výroba ovocných likérů, medoviny a cukrovinek, konservování zeleniny a hub / napsal František Manda . V Praze : Ústřední zemědělské knihkupectví (A.Neubert), 1912 . 46 s.