Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0006285 amg^"
  1. Mikroskopické vyšetřování mléka / Antonín Rosam .  V Plzni :  nákladem vlastním,  knihtiskárna Fr. Widimského  1913  42 stran  
    Mikroskopické vyšetřování mléka
  2. Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování / sepsal Josef Klaudi .  V Praze :  V Praze :  I.L. Kober,  Národní knihtiskárna I.L. Kobra  1890  112 stran  
    Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování
  3. Jak lze poznati falšování potravin a nápojů : návod k poznání zfalšování všech užívaných potravin a nápojů methodami jednoduchými : s přídavkem chemické analyse vody / populárně vzdělal s vyobrazeními Dr. E.V. .  V Praze :  Nákladem Al. Hynka,  [mezi 1863 a 1883] .  76 s.  
    Jak lze poznati falšování potravin a nápojů
  4. Návod ku zkouškám strany nečistot a strojidel potravin / pro soudní znalce lučebné a chemiky vůbec, jakož lékárníky, mediky a ohledatele potravin zvlášť sepsal Karel Sýkora .  V Jičíně :  Nákladem Antonína Havla : a Františka Vítka : V kommissi Jana Ant. Paška,  1881 .  335 s.  
    Návod ku zkouškám strany nečistot a strojidel potravin


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.