Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0007080 xodb^"
  1. Vinografie : poznejte víno ve 100 obrázcích / Fanny Darrieussecqová ; ilustrace Mélody Dentruckerová ; přeložila Alena Přichystalová .  Praha :  Grada,  2018  125 stran   [1, z toho volných 1]
    Vinografie
  2. Vše, co jste chtěli vědět o víně, ale báli jste se zeptat : 25 věcí, které vyznavači vína nejvíce touží vědět / Jerry Lockspeiser ; překlad z anglického originálu do češtiny: Jan Krempl .  Olomouc :  Agriprint, s.r.o.,  2018  163 stran   [1, z toho volných 1]
    Vše, co jste chtěli vědět o víně, ale báli jste se zeptat
  3. Víno pro (ne)chápavé / Ed McCarthy, Mary Ewing-Mulligan .  Praha :  Svojtka & Co.,  2016  432 stran   [1, z toho volných 1]
    Víno pro (ne)chápavé
  4. Víno : analýza, technologie, gastronomie / Vlastimil Fic a kolektiv autorů .  Český Těšín :  2 THETA,  2015  299 stran   [1, z toho volných 1]
    Víno
  5. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie / tým autorů Vlastimil Fic ... [et al.] .  Český Těšín :  2 Theta,  2014 .  126 s.   [1, z toho volných 1]
    Sborník aplikačních postupů
  6. Poradce vínomila : jak si vždy vybrat to správné víno / Katherine Coleová ; [z anglického originálu ... přeložili Emílie Harantová a Petr Hejný] .  [Praha] :  Slovart,  2014 .  256 s.   [1, z toho volných 1]
    Poradce vínomila
  7. Červené, bílé, pije se všude : cesta za poznáním vína / Natalie MacLeanová ; [z anglického originálu ... přeložili Michal Šetka a Petr Hejný] .  Praha :  Slovart,  2009 .  271 s.   [1, z toho volných 1]
    Červené, bílé, pije se všude
  8. Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] .  Praha :  Sun,  2008 .  287 s.   [1, z toho volných 1]
    Manuál someliéra
  9. Hovory o víně / Jiří Mejstřík, Lukáš Hurník .  Praha :  Mladá fronta,  2008 .  245 s., [14] s. barev. obr. příl.   [2, z toho volných 1]
    Hovory o víně
  10. Sommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2007 .  89 s.   [1, z toho volných 1]
    Sommelier v současné české gastronomii

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.