Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0007581 amg^"
  1. Resources, agriculture and economic growth in economies in transition / Thorvaldur Gylfason .  Prague :  CERGE-EI,  2000 .  29 s., [18] s. obr. příl.  
    Resources, agriculture and economic growth in economies in transition
  2. Ekonomie přírodních zdrojů, trhy a surovinová politika / Josef Nedoma, Josef Seják .  Praha :  Ekonomický ústav ČSAV,  1992 .  50 s.  
    Ekonomie přírodních zdrojů, trhy a surovinová politika
  3. Biosféra a lidstvo / Karel Kudrna a kolektiv .  Praha :  Academia,  1988  530 stran, 8 nečíslovaných listů obrazových příloh  
    Biosféra a lidstvo
  4. Ekologické katastrofy / Emil Hadač .  Praha :  Horizont,  1987  213 stran  
    Ekologické katastrofy
  5. Ekonomický rozměr a ekonomická úroveň evropských zemí RVHP, zemí EHS a USA / Vypracoval Ondřej Lér .  Praha :  Ústředí vědeckých, technických a ekonomických informací,  1984  79 stran  
    Ekonomický rozměr a ekonomická úroveň evropských zemí RVHP, zemí EHS a USA
  6. Rok 2000 - konec věku plýtvání : přírodní zdroje - nevratná půjčka / Bedřich Moldan, Tomáš Pačes ; [doslov Rudolf Kolářský] .  Praha :  Mladá fronta,  1984 .  252 s.  
    Rok 2000 - konec věku plýtvání
  7. Surovinové zdroje a jejich racionální využití / Jiří Šafář .  Praha :  SNTL - Nakladatelství technické literatury,  1984 .  196 s.  
    Surovinové zdroje a jejich racionální využití
  8. Toulky krkonošskou minulostí / Theodor Lokvenc .  Hradec Králové :  Kruh,  1978  267 stran, 7 stran barevných obrazových příloh  
    Toulky krkonošskou minulostí
  9. Přírodní zdroje v ČSSR : jejich využívání a ochrana / Jan Kašpar .  Praha :  Horizont,  1977 .  199 s.  
    Přírodní zdroje v ČSSR
  10. Rašelina : její vznik, těžba a využití / Jaroslav Spirhanzl .  Praha :  Přírodovědecké nakladatelství,  1951  355 stran, [2] složené listy obrazové přílohy  
    Rašelina

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.