Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0008433 amg^"
  1. Food & beverage management / Blanka Zimáková .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2004 .  140 s.  
    Food & beverage management
  2. Podnikatelská činnost ve společném stravování a hotelnictví / Jaroslav Liška .  Brno :  Vydavatelství Masarykovy univerzity,  1995 .  83 s.  
    Podnikatelská činnost ve společném stravování a hotelnictví
  3. Učební dokumenty pro střední odborná učiliště. Soubor B. Učební obor 64-54-2, Provoz společného stravování .  Praha :  SPN,  1989 .  50 s.  
    Učební dokumenty pro střední odborná učiliště
  4. Učební dokumenty pro střední odborná učiliště. Soubor B, Učební obor se zvlášť upraveným učebním plánem 64-54-0. Provoz společného stravování .  Praha :  SPN,  1989 .  29 s.  
    Učební dokumenty pro střední odborná učiliště
  5. Rusko-český slovník určený školám pro společné stravování / Olga Cymbrylová, Jekatěrina Hájková, Leon Lukasevič .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1962  234 stran  
    Rusko-český slovník určený školám pro společné stravování
  6. Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka] .  Praha :  SZdN,  1957 .  380 s., [90] s. obr. příl.  
    Co máme vědět o přípravě pokrmů


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.