Výsledky vyhledávání
- Chemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors . Prague : University of Chemistry and Technology, Prague, [2017] ©2017 118 stran [1, z toho volných 1]
- Assuring the Integrity of the Food Chain: Fighting Food Fraud : program & book of abstracts : April 6-7, 2016 Prague, Czech Republic / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Paul Brereton, editors . Prague : University of Chemistry and Technology, [2016] ©2016 201 stran [1, z toho volných 1]
- Uplatněná certifikovaná metodika : číslo 2014/96506 : stanovení fytoestrogenních látek v rostlinných matricích / Jana Hajšlová ... [et al.] . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2014 . 25 s. [1, z toho volných 1]
- Uplatněná certifikovaná metodika : metodika rychlého a komplexního vyšetření metabolomu mikrořas a jiných mikrobiálních - rostlinných matric / Milena Zachariášová, Vojtěch Hrbek, Jana Hajšlová . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2014 . 15 l. [1, z toho volných 1]
- Uplatněná certifikovaná metodika : stanovení volných a maskovaných forem mykotoxinů v cereáliích a komplexních biologických matricích s využitím ultra-účinné kapalinové chromatografie ve spojení s tandemovou vysokorozlišovací hmotnostně-spektrometrickou detekcí (U-HPLC-HRMS/MS) / Milena Zachariášová, Petra Slavíková, Jana Hajšlová . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2014 . 25 s. [1, z toho volných 1]
- Uplatněná certifikovaná metodika : číslo 2011/12-1 : stanovení fytoestrogenních látek v biologickém materiálu a mléčných výrobcích / Jana Hajšlová ... [et al.] . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2011 . 22 s. [1, z toho volných 1]
- Metody stanovení cizorodých látek v potravinách : Laboratorní příručka. Díl 3. / Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová . Praha : Středisko potravinářských informací, 1992 . 119 s. [1, z toho volných 1]