Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0019233 xodb^"
  1. Vysněná vášeň : výklad metody herecké práce / Lee Strasberg ; z anglického originálu A dream of passion ... přeložil Jan M. Heller .  V Praze :  Nakladatelství Akademie múzických umění,  2022  178 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  2. Od prožívání k jednání : předpoklady a cíle Stanislavského reformy / Jaroslav Vostrý ; Stanislavského texty přeložila Alena Morávková .  V Praze :  KANT - Karel Kerlický pro AMU,  2022  148 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  3. Stanislavského objev herecké kreativity a jeho sociokulturní souvislosti / Jaroslav Vostrý .  V Praze :  KANT - Karel Kerlický pro AMU,  2018  212 stran   [1, z toho volných 1]
  4. O přesahu v herectví : teologická hermeneutika divadelní antropologie podle exercicií Ignáce z Loyoly / Lukáš Rieger .  Brno :  Janáčkova akademie múzických umění v Brně,  2006 .  206 s.   [1, z toho volných 1]
  5. Můj život v umění / K. S. Stanislavskij .  Praha :  Odeon,  1983 .  457 s., [16] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
  6. Môj život v umení / Konstantin Sergejevič Stanislavskij .  Bratislava :  Smena,  1981 .  450 s.   [1, z toho volných 1]
  7. Můj život v umění / Konstantin Sergejevič Stanislavskij .  Praha :  Orbis,  1959 .  536 s., 26 s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
  8. Moje výchova k herectví. Díl 2., Tvůrčí proces ztělesňování / Konstantin Sergejevič Stanislavskij .  Praha :  Orbis,  1954 .  238 s., [1] obr. příl.   [1, z toho volných 1]
  9. Režisérský plán Othella / Konstantin Sergejevič Stanislavskij .  Praha :  Orbis,  1954 .  369 s.   [1, z toho volných 1]
  10. Dotvoření herce : kapitoly o pracovní a umělecké disciplíně herce, jeho etice a vzdělání / Konstantin Sergejevič Stanislavskij .  Praha :  Athos,  1949 .  200 s.   [1, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.