Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 45  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0021628 xodb^"
  1. Mechanical Asymmetry in Elasticity, Plasticity and Rheology / Zdeněk Sobotka Zdeněk Sobotka .  Praha :  Academia,  1991 .  129 s.   [1, z toho volných 1]
  2. Technické minimum základů číslicové a výpočetní techniky. Díl 1., Textová část / Hlav. aut. Z. Sobotka ; Spoluaut. K. Sobotková .  Praha :  DT ČSVTS,  1990 .  156 s   [1, z toho volných 1]
  3. Technické minimum základů číslicové a výpočetní techniky. Díl 2., Obrazová část / Zdeněk Sobotka, Kateřina Sobotková .  Praha :  Dům techniky ČSVTS,  1990 .  102 s.   [1, z toho volných 1]
  4. Základy číslicového zpracování obrazu / Martin Sobotka .  Praha :  Dům techniky Českého svazu vědeckotechnických společností,  1990 .  357 s.   [1, z toho volných 1]
  5. Počítačová analýza a rozpoznávání obrazu / Martin Sobotka .  Praha :  Dům techniky Českého svazu vědeckotechnických společností,  1990 .  277 s.   [1, z toho volných 1]
  6. Programování mikroprocesoru 8080 v jazyku symbolických instrukcí. Díl 1, Textová část / Zdeněk Sobotka, Dagmar Mikulcová .  Praha :  Dům techniky Československé vědeckotechnické společnosti,  1989 .  158 s.   [1, z toho volných 1]
  7. Programování mikroprocesoru 8080 v jazyku symbolických instrukcí. Díl 2., Obrazová část / Zdeněk Sobotka, Dagmar Mikulcová .  Praha :  Dům techniky ČSVTS,  1989 .  179 s.   [1, z toho volných 1]
  8. Theory of Plasticity and Limit Design of Plates / Zdeněk Sobotka .  Prague : Amsterdam :  Academia ; Elsevier,  1989 .  656 s.   [1, z toho volných 1]
  9. Základy číslicového zpracování analogových signálů. Díl 1., Textová část / Zdeněk Sobotka .  Praha :  Dům techniky ČSVTS,  1989 .  261 s.   [1, z toho volných 1]
  10. Základy číslicového zpracování analogových signálů. Díl 2., Obrazová část / Zdeněk Sobotka .  Praha :  Dům techniky ČSVTS,  1989 .  117 s.   [1, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.