Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0043787 xodb^"
  1. Rostlina jako pevnost : jak se nenechat sežrat / Dale Walters ; z anglického originálu Fortress plant ... přeložil Stanislav Mihulka .  České Budějovice :  Nakladatelství Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích,  2022  242 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Rostlina jako pevnost
  2. Jak se dělá evoluce : labyrintem evoluční biologie / Jan Zrzavý, Hynek Burda, David Storch, Sabine Begallová, Stanislav Mihulka ; ilustrace Jan Burda .  Praha :  Argo : Dokořán,  2017  479 stran   [1, z toho volných 1]
    Jak se dělá evoluce
  3. Jak se dělá evoluce : od sobeckého genu k rozmanitosti života / Jan Zrzavý, David Storch, Stanislav Mihulka ; [ilustrace Pavel Hošek] .  Praha ; Litomyšl :  Paseka,  2004 .  289 s.   [1, z toho volných 1]
    Jak se dělá evoluce
  4. Československá akademie zemědělská a její nástupnické organizace 1924-2004 / [autoři Stanislav Mihulka ... et al.] .  Praha :  Česká akademie zemědělských věd ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství ČR : Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied ve spolupráci s Ministerstvom pôdohospodárstva SR,  2004 .  202 s., [4] s. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Československá akademie zemědělská a její nástupnické organizace 1924-2004
  5. Úvod do současné ekologie / David Storch, Stanislav Mihulka .  Praha :  Portál,  2000 .  156 s.   [2, z toho volných 1]
    Úvod do současné ekologie
  6. Ekologie : biologická olympiáda 1997-1998, 32 ročník, přípravný text pro kategorie A, B, téma biologické olympiády: aplikovaná ekologie / David Storch, Stanislav Mihulka ; [ilustrace Dagmar Kubínová] .  Praha :  Institut dětí a mládeže,  1997 .  72 s.   [1, z toho volných 1]
    Ekologie
  7. Co musíte udělat před uvedením nového potravinářského výrobku na trh / Stanislav Mihulka .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1994 .  76 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.