Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0200687 amg^"
  1. Elemente einer neuen chemisch-mikroskopischen Mineral- und Gesteinsanalyse / von Emanuel Bořický .  Prag :  Commissions-Verlag von Fr. Řivnáč,  Druck von Dr.Ed. Grégr  1877  80 stran, 2 listy obrazových příloh  
    Elemente einer neuen chemisch-mikroskopischen Mineral- und Gesteinsanalyse
  2. Petrographische Studien an den Melaphyrgesteinen Böhmens / von Emanuel Bořický .  Prag :  Commissions-Verlag von Fr. Řivnáč,  Druck von Dr. Edv. Grégr  1876  88 stran, 2 listy obrazových příloh  
    Petrographische Studien an den Melaphyrgesteinen Böhmens
  3. Nerostopis pro vyšší gymnasiální a realní školy / sepsal Emanuel Bořický .  V Praze :  Nákladem B. Tempského,  1876 .  281 s.  
    Nerostopis pro vyšší gymnasiální a realní školy
  4. Dra A. Pokorného názorný nerostopis : pro nižší oddělení středních škol českoslovanských / vzdělal Em. Bořický .  V Praze :  B. Tempský,  1875 .  127 s.  
    Dra A. Pokorného názorný nerostopis
  5. Petrographische Studien an den Basaltgesteinen Böhmens / von Emanuel Bořický .  Prag :  Commissions-Verlag von Fr. Řivnáč,  1873 .  294 s., viii l. obr. příl.  
    Petrographische Studien an den Basaltgesteinen Böhmens
  6. Petrographische Studien an den Phonolithgesteinen Böhmens / von Emanuel Bořický .  Prag :  Commissions-Verlag von Fr. Řivnáč,  Druck von dr. Edv. Grégr  1873  95 stran, 2 listy obrazových příloh  
    Petrographische Studien an den Phonolithgesteinen Böhmens
  7. Ueber die Verbreitung des Kali und der Phosphorsäure in den Gesteinen Böhmens, über die chemische Zusammensetzung der letzteren und ihre Verwendbarkeit zu agronomischen Zwecken / von Em. Bořický .  [Prag :  Řivnáč,  1871 .  56 s.  
    Ueber die Verbreitung des Kali und der Phosphorsäure in den Gesteinen Böhmens, über die chemische Zusammensetzung der letzteren und ihre Verwendbarkeit zu agronomischen Zwecken


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.