Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0202557 xodb^"
  1. Chemical changes during food processing / Jiří Davídek, Jan Pokorný, Jan Velíšek .  Amsterdam :  Elsevier,  1990 .  448 s.   [1, z toho volných 1]
  2. Analýza potravin. Část B / Jan Pokorný, Jiří Davídek .  Praha :  SNTL,  1986 .  39 s.   [1, z toho volných 1]
  3. Chemie potravin / Jiří Davídek, Gustav Janíček, Jan Pokorný .  Praha : Bratislava :  SNTL ; Alfa,  1983 .  629 s.   [1, z toho volných 1]
  4. Laboratorní příručka analýzy potravin / Jiří Davídek .  Praha :  SNTL,  1981 .  718 s.   [1, z toho volných 1]
  5. Laboratorní příručka analýzy potravin / Jiří Davídek .  Praha :  SNTL,  1977 .  718 s.   [1, z toho volných 1]


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.