Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth u0004231 xodb^"
  1. Jak jsme se vznášeli u atolu Bikiny / Nadim Samman, Julian Charrière ; překlad Kryštof Herold .  V Praze :  Take Take Take,  2021  140 stran   [1, z toho volných 1]
  2. O lanýžích, šampaňském a jiných požitcích / Peter Mayle ; z anglického originálu Acquired tastes ... přeložila Zuzana Krulichová .  Praha :  Argo,  2016  176 stran   [2, z toho volných 1]
  3. Tržní farma, aneb, Jak lišky rozbily prasátko / Nicholas Bradbury ; z anglického originálu Market farm ... přeložil Marek Sečkař ; ilustrace Eva Maceková .  Praha :  Akropolis,  2015  189 stran   [1, z toho volných 1]
  4. Provence od A do Z / Peter Mayle ; [z anglického originálu ... přeložil Paul Millar] .  Praha :  Argo,  2014 .  277 s.   [1, z toho volných 1]
  5. Aldous Huxley a jeho Brave New World : půl století od autorovy smrti / [editor Marek Loužek] .  Praha :  Institut Václava Klause,  2014 .  71 s.   [1, z toho volných 1]
  6. Robinson Crusoe / by Daniel Defoe ; [editor Ben Epperson ; překlad Lucie Poslušná ; grafika a ilustrace Cyril Kozák] .  Brno :  Computer Press,  2009 .  157 s.   [1, z toho volných 1]
  7. To nejlepší ze Zeměplošských diářů a ročenek 1998-2007 / Terry Pratchett a Stephen Briggs ; ilustroval Paul Kidby ; [překlad Lenka Weingartová] .  Praha :  Talpress,  2008 .  271 s.   [1, z toho volných 1]
  8. The Jungle Books = Knihy džunglí / Rudyard Kipling ; [překlad Lucie Poslušná] .  Brno :  Computer Press,  2008 .  123 s.   [1, z toho volných 1]
  9. Světoznámý zeměplošský almanach pro rok garnáta : pro město Ankh-Morpork a přilehlé zemědělské oblasti / [Terry Pratchett a Bernard Pearson ; překlad Aleš Balcar] .  Praha :  Talpress,  2008 .  128 s.   [1, z toho volných 1]
  10. U Kafky v kuchyni : dějiny světové literatury ve 14 receptech / napsal a ilustroval Mark Crick ; přeložila Veronika Lásková .  Praha :  BB art,  2007 .  93 s.   [3, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.